- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- лаптоп.....добър или не?
Ок няма проблем аз ще пусна още едма тема по късноПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Хора тея от зората ме прецакаха. Днес бях в Германос и от там си поръчах асусдано да излезне сплучлив утре дано да са го получили и да си го взема, че стана исторически тоя лаптоп
![]()
Ами точно тоя не мога да го намеря но ще Ви напиша характеристиката!
ASUS AP206
Процесор: athlon64 X2 TK57
Памет: 2GB DDR2 667
HDD: 250GB
Видеокарта: NVidia GF 7000M
Има блутот и слод за карта
Паричките са му 999лв.
Според вас добре ли е ?
А и забравих да кажа има и вградена камера 1.3 МР дават чанта и мишка с него
Кажете за тея парички добре ли е?
Дано всичко да е идеално и най накрая да сполучих че през тая седмица направо незнам с тея лаптопи :P
Надявам се утре да Ви пиша вече от лептопа :P
Здравейте пак колеги :P
Значи взех си лаптопа всичко е ок дадохме го на едно момче да му инсталира windowsa сега съм с XP обаче има едно нещо което ме притеснява.
Като дам на my compiuter дясното копче и propartis и нали излизат характеристиките на компютъра.
Когато бях в германос и от брошурата и те самите ми казаха че лаптопа е с 2GB рам обаче сега като му дам пропартис и ми пише 682 of RAM така ли трябва да е или нещо има лъжливо щото от там си ми казаха а и на брошурата пише 2 GB RAM а сега ми излиза съвсем различно!
Ахам говорих с германос и отивам на там.
Иначе то трябва да си пише 2 GB of ram nali ?
мале писна ми никакво желание за лаптоп вече нямам![]()
значи на тоя лаптоп от магазина ми казаха че рама е збъркан трябвало е да пише 1 ГБ а не 2ГБ от магазина бяха казали, че уж на брошурата е сбъркан. Сега се оказа че лаерлеса не работи и го оставихме в махазина незнам какво да правя писна ми с тея глупости.........
Хаха, много филми гледаш
Ако е голяма фирмата не става чак така фокуса![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Днес след 14ч ще отида ОТНОВО до там и ще видим какво ще стане !!!