.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Sofia

Как да сваляте лесноо

Здравейте ! Искам само да ви кажа няколко нещица за лесно сваляне...
    Попринцип аз съм спортист и съм свикнал да тренирам но ваканцията се отпуснах и качих килца .По едно време една приятелка ми се убади да излезнем и аз се притесних...Имах само 3 дена разрових се из фоурмите и намерих много неща...от страшни тъпотий до просто тъпотий...
    Имаше 10000000 вида диети и толко вида упражнения за всяка една част от тялото и аз просто бях потресен .Кое от всички да правя и така реших да си правя лицеви,коремни,клекове...ам коремните както всички си ги знаеме с повдигане на тялото и такива който не са известни на всички с повдигане само на краката (за тези който не ги знаят) Лягате на земята слагате си ръцете до тялото и започвате да си вдигате краката колкото можете по нагоре без да ги пускате на земята ... и така колкото можете.Това са упражненията които правих и пазих нещо като диета ама не каква да е а каквато всички си я знаеме.Без тестени храни (хляб кифли баниции то се знае де ) и без сладко...Започнах да ям само пиле,риба,зеленчуци и плодове...Както и никога не вечерях защото е вредно.Отивам да хапна нещо колкото да не съм гладен и започвам да тренирам...
    ВАЖНО По време на тренировка и след тренировка пийте много вода но без да правите нищо не пийте че така само ви се раздува корема.И както и да е правете това и ще свалите дооста килца за 3 дена \/ .А и като правите не спирайте да тренирате докато повече неможете...А и вечерта преди да легнете пийте упсарин че на сутринта ще имате страшна мусколна треска .Е успех и не се отказвайте

ти колко свали за тея 3 дни?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нека занапред да има правописен речник до теб всеки път, щом решиш да драснеш нещо- тъпотиИ!
    С пилешкото, рибата и отказът от тестени изделия кетогенна диета ли правиш?! Не я препоръчвай във форум, защото не за всички е подходяща! И още нещо- виж връзката между ЦТК, бета- окисление и гликолиза!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Нека занапред да има правописен речник до теб всеки път, щом решиш да драснеш нещо- тъпотиИ!
    С пилешкото, рибата и отказът от тестени изделия кетогенна диета ли правиш?! Не я препоръчвай във форум, защото не за всички е подходяща! И още нещо- виж връзката между ЦТК, бета- окисление и гликолиза!
    еее братле ти ме разби нищо не разбрах ама както и да е ...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Кое му е вредното само не можах да разбера? Екстра е режима. Браво за усилията, колкото и да си свалил.
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Кое му е вредното само не можах да разбера? Екстра е режима. Браво за усилията, колкото и да си свалил.
    Нарочно написах да разгледа ЦТК, бета - окисление и гликолиза! Като хване откъде идва ацетил-КоА, оксалацетат и каква е връзката между трите процеса, се зацепва и кое му е вредното. Успех!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си