.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Голям фен Аватара на I_ve7o

Пъпки и Паста за заби

абе бяха ми казали ,че като си намажеш някоя пъпка със паста за зъби и се махала по бързо..чували ли сте нещо такова..и може ли нещо да ми стане на кожата защото знам ли може да се се изгаврили нещо с мен

Град
    in your sweet dreams
    edno momi4e ot klasa mi si slaga pasta za zubi kogato i izleze herpes za dr nz
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

значи не би трябвало нещо да ми навреди на кожата ..

значи не би трябвало нещо да ми навреди на кожата ..

Мега фен
    някво моми4е във форума бе6е казало 4е си слага паста за зъби на пъпките и те така се изсу6ават и минават по-бързо ама аз веднъж пробвах на 1 пъп4ица и няма6е ефект със спирт е най добре
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    някво моми4е във форума бе6е казало 4е си слага паста за зъби на пъпките и те така се изсу6ават и минават по-бързо ама аз веднъж пробвах на 1 пъп4ица и няма6е ефект със спирт е най добре
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Чувала съм че като намажеш пъпката с паста за зъби и минава по-бързо но не съм пробвала все още.Не вярвам да ти навреди на кожата
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Като ми излиза херпес си слагам паста за зъби и изобщо не избива. Би трябвало и за пъпките да помогне.

Няма да ти навреди на кожата, ама няма и да ти помогне. А пък ако искаш пробвай, нищо няма да загубиш. Но както казаха и преди мен - за херпеси съм чувала, но не и за пъпки.

izvinqvam se znam che ne e po temata obache imam edin problem v ustata mi izleze nqkakva pupka namira se ot vutreshnata strana na buzata mi i neznam kak da q mahna ne e rani4ka az taka si pomislih zashtoto me nabolqva pupka si e malko e po stranna ot drugite,koito izlizat po liceto i po tqloto molq vi ako nqkoi znae kak da se spravq s problema da spodeli che neznam kakvo da pravq ve4e chetvurti den mi sedi

Цитирай Първоначално написано от kika_19
    izvinqvam se znam che ne e po temata obache imam edin problem v ustata mi izleze nqkakva pupka namira se ot vutreshnata strana na buzata mi i neznam kak da q mahna ne e rani4ka az taka si pomislih zashtoto me nabolqva pupka si e malko e po stranna ot drugite,koito izlizat po liceto i po tqloto molq vi ako nqkoi znae kak da se spravq s problema da spodeli che neznam kakvo da pravq ve4e chetvurti den mi sedi
    сама ще си мине, не я пипай ама ако до седмица не мине, по-добре отиди на лекар

Град
    Велико Търново
    Аз съм имала такава"пъпка" в устата.Зъболекарката каза,че е афта и ме маза с нещо май(не помня вече беше преди година някъде)и се махна.Обаче попринцип ми се махат от самосебе си.

i predi sa mi izlizali dva puti i sa se mahali sami ama sega 4eteri dena ne pomnq predi sled kolko vreme sa se mahali

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Да, има такова нещо и аз съм чувала и съм го пробвала.Помага,да.А доколкото до кожата ти - не вреди
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Долината На Идиотщината
    ми аз съм си слагал и се изсушава и се маха,ама при някои не действа тва май...

Град
    Terra incognita!
    И аз знам това за херпесите и съм си слагала,но си има и по-подходящи лекарства за това.
    Колкото за пъпките,за първи път го чувам,но едва ли би ти станало нещо.А за да я почистиш,може да използваш малко спирт или йод(но оставя петънче за малко на третираното петно,имай го предвид,а си слагам през нощта,ако има нещо...) или някакви други специализирани мехлеми,течности и прочие...
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Повече от фен
    Ako pypkata e gnoina 6te se poluchi s pastata za zybi.(no ne sym si slagala i ne sym sigurna )

Град
    Гражданин на света !!! New York

xaxa az

az primerno vinagi kato se iskapq maja si cqloto lice taka i posle kato go otmiq e ne6to neveroqtno proxladno i gocko i da naistina taka papkite se maxat mone na men mi deistva

Град

xaxa az

az primerno vinagi kato se iskapq maja si cqloto lice taka i posle kato go otmiq e ne6to neveroqtno proxladno i gocko i da naistina taka papkite se maxat mone na men mi deistva

Град
    da deistva az vinagi go prqvq sled kato se iskapq :P

Цитирай Първоначално написано от kika_19
    имаш афта, мажи е със сода за хляб по няколко пъти на ден и до два дена ще ти мине.

относно въпроса на авторката на темата - и аз съм чувала това за пастата за зъби, но няма кой знае какъв ефект. по-добре изпозлвай памуче, напоено със спирт и го дръж колкото може по-дълго.

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Пробвала съм, но поне при мен нямаше ефект
    [b][i]Je t'aime au-del

Град
    TaM..
    редовно го правя може би 2-3 пъти в седмицата ако не и пове4е...според мен има ефект ама запо4ват да ти сълзят о4ите и аз леко ги притварям...но аз не третирам само 1 пъп4ица а цялото лице...правя го дори и да нямам акне по лицето

Ами няма да ти навреди..ии няма много голям ефект..поне при мен нямаше..
    : ))

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от pocunka
    Ами няма да ти навреди..ии няма много голям ефект..поне при мен нямаше..
    Темата е от 2008.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си