.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ПОМОЩ-Малки пъпки по лицето, които ме притесняват.

Тази сутрин като станах и забелазах едни пъпки по лицето-само, че те са само от едната страна на лицето и са малко под бъзката ии малко има и на бузката.Но са едни такива много ситни и нито ме сърбят, нито могат да се изстискат-като се едно, че са под кожата, и са много една до друга са, ужасно много са Не се виждат, защот не самного изпъкнали.Но се чудя от какво са???Според вас от какво може да са???Козметичкине породукти за лице не съм ги сменяла от 1-2 месеца и са годни!!!Мия си лицети 1-2 пъти дневно и не е от липса на хигиена.А тогава от какво е???

Oфф.. тази тема е от вчера, а няма отговори-моля ви дайте поне отговорче

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Може би е милиуми..ако ядеш прекалено много сладко или просто са малки пъпчици..питай майка ти

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Може би е милиуми..ако ядеш прекалено много сладко или просто са малки пъпчици..питай майка ти
    мии питах мама и тя каза, че може да е от няква храна...А какво р милиума?

ти още ли простееш тук... кога най-накрая ще порастнеш

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Повече от фен
    Град
    sofia
    да не са лишеи?

Повече от фен
    Град
    sofia
    да не са лишеи?

офф почти никой не взима темата на сериозно мн мерси майна бахти и тъпото отношение.По добре заключете темата

Град
    myReeee*..
    Ami и аз имам такивяа или ако не са същите подобни...моите са от това че 10 дни подред не си слагах слънцезащитно масло на лицето докато бях на плаж..случва се лято е..ако не е от това може да е от топлото..дългата коса....от жегата..спокойно...
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Цитирай Първоначално написано от tomoRRow*can..waIt
    Ami и аз имам такивяа или ако не са същите подобни...моите са от това че 10 дни подред не си слагах слънцезащитно масло на лицето докато бях на плаж..случва се лято е..ако не е от това може да е от топлото..дългата коса....от жегата..спокойно...
    ОО мерси поне ти ме разбираш

И аз имам такива малки пъпчици, но на челото, винаги кожата ми е била супер чиста, сега преди около 2 седмици, след като пих едни антибиотици и ми се получиха тези, те са като грапавинки, като някиф подкожни топчета, не се забелязва, ма мен много ме дразнат и вчера успях да изтискам най голямата и ... се оказа, че са някакви масни образования, като от запушена пора ... а иначе останалите тръгнаха да се изчистват. А аз ползвам тоника и гел-а за почистване на Иф Роше ... Но не смятам че се махат от него, защото и преди това си го използваш

Град
    sofia
    СЪВСЕМ НОРМАЛНО В ПОБЕРТЕТА СИ НЕ ГИ ЧОПЛИ ЧЕ И АЗ ИМАМ ТАКИВА И ОСТАВАТ БЕЛЕЗИ
    БТВ АЗ СЪМ МОМЧЕ СПОКО ЩЕ ТИ МИНАТ

Повече от фен Аватара на JustForFun
    По това , което ти описа, мисля че са лишеи. Една фр има също такива , точно, както каза ти! Отиди на дерматолог , той може най-добре да ти каже - ако са лишеи - с какво да ги мажеш, ако са пъпки - как да ги махнеш

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Кой изровил тая тема от 2008-ма ве Тоя/тая вече 100 пъти е забраил/а за тия пъпки, вие давате съвети.. пф гледайте малко датите.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен
    и аз иам споко . на бузката може даимаш защото там е много меко мястото и много чувствително . ама ти добре че неги пипаш . аз има ли нема ли кво да им стискам аз само ги мъча и ги пробивам :Д мани . ама не се притеснявай

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Значи, аз ползвам acneout от година вече, и мога да кажа, че съм страшно доволна.То е във течен вариант и си слагаш с едно памуче на проблемните места. Мисля сега да си купя това кремче което рекламират, Acnicare cream и acnicare cleanser Можеш да потърсиш и разни други видове в гуугъла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си