- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ПОМОЩ-Малки пъпки по лицето, които ме притесняват.
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Тази сутрин като станах и забелазах едни пъпки по лицето-само, че те са само от едната страна на лицето и са малко под бъзката ии малко има и на бузката.Но са едни такива много ситни и нито ме сърбят, нито могат да се изстискат-като се едно, че са под кожата, и са многоедна до друга са, ужасно много са

Не се виждат, защот не самного изпъкнали.Но се чудя от какво са???Според вас от какво може да са???Козметичкине породукти за лице не съм ги сменяла от 1-2 месеца и са годни!!!Мия си лицети 1-2 пъти дневно и не е от липса на хигиена.А тогава от какво е???
Oфф.. тази тема е от вчера, а няма отговори-моля ви дайте поне отговорче
Може би е милиуми..ако ядеш прекалено много сладко или просто са малки пъпчици..питай майка ти
мии питах мама и тя каза, че може да е от няква храна...А какво р милиума?Първоначално написано от dirtyyy

ти още ли простееш тук... кога най-накрая ще порастнеш
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

да не са лишеи?

да не са лишеи?
офф почти никой не взима темата на сериозно мн мерси майна бахти и тъпото отношение.По добре заключете темата

Ami и аз имам такивяа или ако не са същите подобни...моите са от това че 10 дни подред не си слагах слънцезащитно масло на лицето докато бях на плаж..случва се лято е..ако не е от това може да е от топлото..дългата коса....от жегата..спокойно...
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
ОО мерси поне ти ме разбирашПървоначално написано от tomoRRow*can..waIt

И аз имам такива малки пъпчици, но на челото, винаги кожата ми е била супер чиста, сега преди около 2 седмици, след като пих едни антибиотици и ми се получиха тези, те са като грапавинки, като някиф подкожни топчета, не се забелязва, ма мен много ме дразнат и вчера успях да изтискам най голямата и ... се оказа, че са някакви масни образования, като от запушена пора ... а иначе останалите тръгнаха да се изчистват. А аз ползвам тоника и гел-а за почистване на Иф Роше ... Но не смятам че се махат от него, защото и преди това си го използваш

СЪВСЕМ НОРМАЛНО В ПОБЕРТЕТА СИ НЕ ГИ ЧОПЛИ ЧЕ И АЗ ИМАМ ТАКИВА И ОСТАВАТ БЕЛЕЗИ
БТВ АЗ СЪМ МОМЧЕ СПОКО ЩЕ ТИ МИНАТ
По това , което ти описа, мисля че са лишеи. Една фр има също такива , точно, както каза ти! Отиди на дерматолог , той може най-добре да ти каже - ако са лишеи - с какво да ги мажеш, ако са пъпки - как да ги махнеш
Кой изровил тая тема от 2008-ма веТоя/тая вече 100 пъти е забраил/а за тия пъпки, вие давате съвети.. пф гледайте малко датите.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

и аз иам споко . на бузката може даимаш защото там е много меко мястото и много чувствително . ама ти добре че неги пипаш . аз има ли нема ли кво да им стискам аз само ги мъча и ги пробивам :Д мани . ама не се притеснявай
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Значи, аз ползвам acneout от година вече, и мога да кажа, че съм страшно доволна.То е във течен вариант и си слагаш с едно памуче на проблемните места. Мисля сега да си купя това кремче което рекламират, Acnicare cream и acnicare cleanser Можеш да потърсиш и разни други видове в гуугъла