.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Температура :S

Три дена подред имах температура 37 или 37,2..37,3.И бях решила да ходя на лекар но на четвъртия ден(вчера) малко спадна до 36,5..36,7..36,8 ии си миислех че спада , но сега тази сутрин си я измерих пак и пак беше 37,3. На какво може да се дължи поддържането на такава температура.Онзи ден пих парецатамол но не помогна иначе нямам симптоми на настинка или грип.Ако и утре е така сиг ще отида на лекар но все пак искам да чуя и вашите мнения

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Зъб, дремещо нейде възпаление.... Подути лимфни възли имаш ли? Лесна уморяемост? Потиш ли се нощем?
    Сливици имаш ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ами нямам никакав знак за каквато и да е болес а ина4е нямам възпалени възли и си имам сливици.Само нощем се потя но мисля че е нормално все пак е топло

ne se podlugvai po tova 4e e samo 37 i ne6to... na men maika mi mi be6e kazala 4e tova e daje po-upasno ot visokata temp za6toto e priznak za vutre6na bolest, otidi po nai-burziq na4in na lekar za6toto moje da e mn seriozno [xepatit, vuzpalenie...]
    aide stiskam palci dano si4ko e OK :]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от monkey_
    ами нямам никакав знак за каквато и да е болес а ина4е нямам възпалени възли и си имам сливици.Само нощем се потя но мисля че е нормално все пак е топло
    Не те питах зали имаш възпалени лимфни възли /това ти няма как да го установиш/, а дали имаш подути лимфни възли? А за това дали имаш проблем със зъбите и дали оттам идва температурата, трябва да се консултираш с лекар. Не ми отговори за лесната уморяемост. Пиеш ли достатъчно течности?

Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    otidi po nai-burziq na4in na lekar za6toto moje da e mn seriozno [xepatit, vuzpalenie...]
    Мдааааааа, и аз това се опитвам да й кажа...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

от няколко дни и аз съм така... предполагам, че има някакъв нов летен вирус... само че имам и малко хрема
    ако има и други болни да пишат

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Грипа в момента е с повръщане и диария....А и нали се сещаш, че дори и грип да е сам няма да мине ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си