Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
Хммм значи от опит ти казвам , че в огромна част от случаите на сърбеж отдолу става дума за гъбична инфекция.
По начало естествената среда във влагалището е киселинна и когато бива нарушена това предизвиква този вид дискомфорт. Щом това не ти е обичайното състояние значи вероятно има причина за тревога.
Казваш че взимаш антибиотици - това също е предпоставка понеже отслабват имунната система и те правят по податлива на инфекции. Възможно е ако си ходила на басейн или си стояла с мокър бански или бельо , или ако ходиш боса в банята , това да е предизвикало инфекцията.
Това всичко ми го е казал лекар. Но не се шашкай , само правя предположения , за да се успокоиш , няма как да не ти кажа да се консултираш с гинеколог. Знам ли , понякога се случва да го засърби човек - хора сме. И все пак ако са гъбички няма страшно , лекуват се с кремче и свещички , ноооо АКО СЪРБЕЖЪТ НЕ ПРЕСТАНЕ задължително отиди на лекар
а наистина ако продължи повече от няколко дни ще кажа на майка ми и следва лекар...въпреки че ме е страх какво можеда ми кажат....аа това за банята за първи път го чувам....ии да ходя в банята боса, ама не се сещам кво общо има. Мерси много...а ако са гъбички...горе-долу за колко време се лекуват