- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За пореден път предадена :((
Вече не знам какво да правя с мойте непрестанни проблеми!![]()
Темата този път е :
Имам една приятелка с която се познаваме от 6 години и винаги когато имам време излизаме и се виждаме пък и сме в един клас!
За днес се бяхме разбрали да излезнем,но тя ми каза,че днес не можела защото имала работа с брат си,който е малък.А предишните 4 дена беше навънка нонстоп,но с други хора.За днес ми беше обещала,но се провали.И ми става гадно защоto това не ми се случва за пръв път..Почти всеки път от 1 месец насам става така че точно когато трябва да се види с мен илиза нещо и ни попречва а аз си отменям вс неща за деня за да излезна с нея и накрая квоо..???оставам предадена..И тя винаги си намира някфи оправдания или майка и нз си кво или имала да ходи да вижда роднини и ей такива.Не мога повече..писна ми вече..искам да и имам доверие но всеки път го губя..![]()
![]()
Какво да направя..как да направя така че да почне тя да се съобразява вече с мен а не само аз с нея...Ужасно е
знам че означавам много за нея за тва не ми казвайте не ти е истинска приятелка и подобни уверила съм се че държи на мен просто от 1 месец не мога да я позная![]()
т.1 от Правилника
Moderated by Aleandra
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..