- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Защо я написнахме
Ти много акъл за правопис не давай,защото не си безгрешна.Също така не виждам от какъв зор си насъбрала толкова злоба срещу хората,които казват,че в България има повече забавления.Точно така е.И защо непременно свързваш забавлението с някоя пропаднала кръчма и чалга?Мисля,че под забавление не се разбира само ходенето по кръчми,а и събирането с приятели по купони,преспиване в нечия къща,ходене на кафе,боулинг и тн.И защо си мислиш,че можеш да си позволиш повече от българите?Например от мен?Ти откъде знаеш аз каква съм например и какво мога да си позволя?Може пък и да мога да си позволя много повече неща от теб.В България има много хора от средна класа,да не говорим и за по-богатите.Във всяка държава има и бедни хора,но не мисля,че в България всичко е мизерия и бедност.Не е така.И недей и да се опитваш да ми кажеш обратното,защото аз живея тук и знам по-добре от теб.I ne govorete, 4e za6toto nie mladite ne sme v Bg zatova tq bila propadnala, mnogo dobre znaem za6to propadna Balgaria. Vie kato ste si v bg daje i ne se opitvate da q promenite...daje na edni izbori edvam se qvqvate...
Vas kakvo vi interesuva dali tuk samo rabotim ili ne? Tova si e na6 izbor... Az predpo4itam sega da se ma4a da sledvam i rabotq ednovremenno otkolkoto v Bg da si stoq i da ne pravq ni6to s jivota si. Ili daje i vis6e da imam...hahaha za kakvo 6te mi posluji deto tolkova vi6isti var6at nqkakvi miserni raboti. A jal mi e stavalo da gledam vazrastni hora vi6isti sega da rovqt po kofite.
I ne si mislete, 4e tuk nqmame zabavleniq, naprativ imame si i mojem da si go pozvolim pove4e otkolkoto vie v bg, deto hodite v 4algariinicite s 2lv vzeti ot mama i tate i stoite na koli4ka cqla ve4er ili 1 biri4ka, ili ako ste simpati4no momi4e se hva6tate s 4i4ko pari4ko. Sorry ama tozi jivot ne me ustroiva.
Podkrepqm uahomche i exis7
A ...i posledno... Kato mn obi4ate i iskate da ste si v Balgariq, pone se nau4ete na PRAVOPIS.
А сега би ли могла да ми кажеш защо България е пропаднала?Защото още в първите редове казваш,че знаеш.Обоснови се.И знаеш ли колко процента са отишли на изборите тази година?Надявам се да знаеш,защото казваш,че и на едни избори не можем да отидем,но тази година гласувалите никак не са малко.