.
Отговор в тема
Страница 4 от 14 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 332

Град
    Русе
    Ооо... елате да видите. Вкъщи рядко падам, по-чесо съм насинена отвсякъде. Сещам се един път прибирам се от училище обаче у баба ми. Обувам си чехлите и тругвам кум кухнята да си взема нещо за ядене...мислех си, че съм сама. И тръгвам вече и крача уверено към храната и.. пързууул люмбууур... айде долу. Станах аз и продължавам към кухнята, хиля се сстествено... взех си аз нещо за ядене и излизам от кухнята и пак на същото място... станах аз оставих чинията на масата и тръгнах към кухнята да взема нещо да изчистя, щото естествено всичко се изсипа на пода... и пак на същото място пак се изпльосках... и ставам и гледам дядо ми седи и ми се хили... оказа се че е бил свидетел на всичките падания... и аз взех че се ядосах и като го почнах... "кво се хилш бе баба ми изпрала чехлите и се съдрах тука да падам..." човека едвам ми обясни че не е от чехлите, те просто излели олио на килима и после го чистили с веро ама верото не могло да се махне и се пързаляло... пглеждам аз на масата бележка "внимавай, пред кухнята се пързаля"... ей съдрахме се да се хилим с дядо ми... и като взлезе баба ми вкъщи... мале не можем да обясним какво става... а най-смешното беше, че баба като тръгна да влизза и тя се шопарладиса на земята... тука вече се насрах от хил...

един път пък на училище просто лелките бяха решили че трябва да ми насинят дупето... отиваме с една съученичка до лафката обаче бързаме щото часа вече е почнал... и слизаме от четвъртия етаж до мазата и през цялото време тичаме по стълбите. почти стигнахме и аз викам "бейй как така не се утрепахме по пътя" и докато го кажа и какво се пързулнах по стълбите взех да слизам надолу без да си мърдам краката... естествено се стреснах и хванах момичето за ръката повлякох я след мене... и като си представя ква катртинка сме били отстрани.. седим двете хванати за ръце и с опулени физиономии и слизаме по стулбите без да се мърдаме... най-накрая и двете се оказахме по гъз на последното стъпало... после се качихме заливайки се от смях и като влязохме в час г-на беше вече там... появихме се с 10 мин закъснение и заливайке се да се хилим... накрая обяснихме на целия клас кво е станало и господина ни изгони да си купим квото искаме и не ни писа отсъствия... спр пкан даскал беше...

друг път пак в даскало... излизаме от стаята с още 4 момичета и вървим по коридора и се редуваме да ритаме един тебешир... и наредили сме се в редичка и една след друга си го подритваме обаче кво стана иии.. момичето дето беше до мене нещо си сбърка реда и се метнахме и двете на тебешира... ама аз вече настървено мятам крака да го уцеля първа да го ритна ии... подкосчх нещо пързулнах се и дум на пода... ама направо си легнах.. и момичетата докато се усетят кво става и вече бяха заминали напред... аз лежа на пода и не мога да спра да се хиляя а те се обръщат да ме търсят къде съм глдат нагоре из въздуха на ме виждат че съм долу... и в двата случая в даскало пода беше мокър...
    ама майко колко съм се хилила сама на себе си... зимата вървя аз към автобусната спирка в най-големия сняг и толкова съм замръзнала вече че не си усещам краката и кво напрайх на къде стъпих и... по гъз в снега х се и понеже никой не ме беше видял взех сама да се смея.. ама толкоз мн се смях (и аз не знам на какво) че тогава вече хората ме видяха и разбраха кво е станало...

малееей... бая се увлякох...

Аз не помня скоро да съм падал. Общо взето съм ОК с координацията и се случва само някой път като съм на градус да залитна...

оо доста съм си спъната и общо взето мога навсякъде да се спъна
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от CTAMAT
    Аз не помня скоро да съм падал. Общо взето съм ОК с координацията и се случва само някой път като съм на градус да залитна...
    Хах и аз така,само че последния път се бях натряскала яко,не можах да уцеля вратата на стаята ми и се забих в стената после яко съм се хилила
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз съм много спъната. Не съм виждала по-спънат човек от мен. Вкъщи най-често по стълбите. Много са хлъзгави да ги е*а ... То вкъщи няма други опасни места, но като сме на три етажа ..
    Иначе навън постоянно се спъвам. И в даскало..като е измито. Най-често като отварям вратата и се засилвам да изляза..ии оп падам цялата по гъз ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    oт много време не съм падала, ама най-много се пребивам пред кенефа

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    значи сутрин точно преди сънят ми да свърши и будилника да издрънчи аз се събуждам ама без много много да го осъзнавам и точно когато издрънкава петела сънят ми свършва и аз се изтопурквам от леглото,...,та тва ми е ежедневното падане..
    брои се нали??
    пп.иначе банята естесвено
    in defense of our dreams...

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Най-често падам от леглото, когато спя. Това ми е много странно, ама се случва.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

В банята като е мокро

Супер фен
    Ами аз веднъж се къпех и телефона ми звънна и както бях мокра се засилих да видя кой е ... и на завоя в коридора така се подхлъзнах,че чак незнам как намерих сили да стана после и да продължа.И ест. нали бях мокра после като си се доизкъпах излизам и вървя спокойна и на едно място е останала вода и се подхлъзнах и паднах точно на прага на вратата.Попринцип падам много оригинално,но не в дома,а когато съм навън с приятели.Ама не е за тая тема
    Обичам те <3 !!!

В стълбите се спъвам често.

еми аз у нас рядко падам .. то става все на вън да се излагам пред хората ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    veliko tarnovo
    nai 4esto badam v banqta,toaletnata ili mejdu staite na pragovete
    KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    най-често падам в банята по някой път и в коридора на плочките

Град
    Пловдив
    Днес отивам към терсата, ама ми звъни телефона, засилвам се да ида по-бързо до хола, но се спъвам в една черга и залитам с глават анапред към банята и аха да се застопоря се подхлънах на прага на банята и направо си седнах отгоре му.

Интересното е, че най-вече момичета описват паданията си.Може би момчетата летят и никога не падат

Радвам се, че ви е харесала темата, макар да е забравена вече.
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами .. Тренирам Айкидо .. и там ни учат да падаме ... по принцип не се спъвам толкова често .. но се бях подхлъзнал .. покрай 1 централна улица зимата .. и за малко да падна под 1 БТР ... който ... го играеше снегорин

БТР - Бронетранспортьор
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

по принцип падам когато измия котките... като излязат мокри от банята и първите няколко крачки които правят ги оставят с локви.. и по паркета.. елеее...

kato se nanesohme v noviq po golqm apartamen nie s sestra mi re6ihme 4e 6e si praim garderobnaa .. i ima6e dve stai svurzzani s malko koridor4e i prosto be6e perfekto za ideqta .. oba4e maika i tatko imat nqkfa maniq po parketa i v cqlata ku6ta si4ko e s parket .. i v na4aloto o6te kogato ne bqhme slojili kilim4eta i takiva glyposti sestra mi edin den 6te si zima nqkfi obyvki ot garderobnata i trugva po malkoyo koridor4e oba4e bat ni e napast golqma i q buta .. tq e po 4orapi i po4va da se pluzga po parketa v sledstvie na koeto se 4yva samo : aaAAaaaaaaAAAa ..,, duff ... i kak pone 100 4ifta obyvki padnaha varhy neq ... posle brat ni qde boi za edna sedmica napred ..
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    neska padnah dva puti ot stola na kompa

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Доста пъти съм падала под масичката в хола,и пред втарата за кухнята

Град
    некъде из Сливница...
    най-често сутрин като съм сънит се търкалям по витата стълба
    то си ми стана като ритуал за разсънване

...

След като гледам много телевизия, или се застоя на едно място в седнало/легнало положение и реша да стана - вестибуларния ми апарат отказва, усещам нещо като "тъп удар в слепоочията" и се олюлявам , загубил всички свои сили ...
    Досега не съм падал по този начин , но скоро сигурно и това ще стане...за първи ... и последен път.
    Equality For All !

Голям фен Аватара на asasfdf
    като искам да се направя на интересен пред себе си и се опитам да прескоча някоя мебел артистично

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си