Ооо на поне сто места са ставали произшествия с мен
Единственото ми сериозно падане беше пред банята. Излизам аз (тъкмо след душ) и точно на плочките като се подхлъзнах Ние имаме един шкаф там дето си държим тоалетната козметика и аз точна на ръба така се наденах.. после отстрани от таза до подмишницата имах рана.. беше ужасно.. Като си легнах, после два часа не можаг да мърдам от болка..Болеше дори когато дишам.
Иначе веднъж се звъни на вратата и аз тръгвам от хола да отворя и се спънах в килима, а той баща ми през това време отворил. И понеже имаме завой точно там дето паднах, тея дето бяха на вратата ме гледат как си лежа на пода..и те само половината тяло виждат.. Аз им казах здрасти и станах... А те са се смяли като ненормални
Така веднъж да занеса на братовчедка ми часа чай и тръгвам от кухнята, само че се заплетох нещо в столовете и се шмугнах под масата А чай върху мен..
Имаше и случай..звъни се..вечер късно и аз тръгвам да отворя (бяхме всички в кухнята) само че то навсякъде лампите угасени и нищо не виждам..и някой затвори вратата на кухнята зад мен и аз вече загубих всякаква видимост и се засилих, че тея отвън натиснали звънеца не могат да си махнат пръста и както се засилих..право във вратата..и после на пода.. те хората от вън се стреснаха и като отворих после, гледат някакво изплашено