- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде най-често падате вкъщи?
ne sum padala vse oshte,no vseki put shtom minavam pokrai neshto ostro i si udrqm kraka!!!nai-chesto se udrqm v legoto mi !!!shte go predizvikam![]()
Падам .. навсякъде, по всяко време !![]()
И аз така.Първоначално написано от Giva
стига те е не помня да съм падал изобщо или е било преди много години та да не помня !, бах ви в сакатите завалийки ''S
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Не падам![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
В банята .... почти винаги когато се купя и като по плочките има пяна от сапуна и се хлъзга и падамЕдин път обливам банята и тамън излизам и се спъвам от хавлията и от банята паднах в коридора
добре че не си ударих главата някъде
![]()
![]()
не падам...
някой път се подхлъзвам в банята, но най-често по стълбите![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
ме2, да не съм на 2 год ? :sПървоначално написано от merediana
The Spark
Аз каквато съм непохватна...падам и още как.В къщата,в която съм сега,има един праг на вратата към банята.Амии все го забравямА в България,в къщата на родителите ми,имахме две стълби за трапезарията и вечер все се спъвах в тях.
![]()
навсякъде, но най-култовото ми падане беше в банятанаправо във ваната паднах
![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
на стола на компютъра мистария беше един такъф згаваем а аз много обичах да се чекна на него и няколко пъти съм се изтърсвала уникално
![]()
![]()
![]()
ммм принципно не падам, но съм имала няколко инцидента-веднъж се бях облегнала нещо на вратата на банята отвънка и говоря по тел-а и майка ми отвътре отваря вратата и аз как се изтърсих(ама аз откъде да знам, че е вътре), или пък от стола на компа, или веднъж нещо пак говорех по тел-а и съм седнала на ръба на ваната и се разхилих нещо и паднах вътре
![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Ами по стълбите между 1-я и 2-1 етаж на къщата,доста често ми се случва,защото са много стръмни,последно паднах минали месец.
От стола (пред компа) в ситуации на неконтролируем смях. Често ми се случва. ^^
или се спъвам в килима или падам по стълбите![]()
Оох, последно беше миналата седмица.. пътувам си аз из кАридора и бях с една пижама дето е със супер широки крачоли, и аз без да искам си закачих левия крак в десния крачол и в същото време давам напредТочно пред мене беше вратата на кухнята, толкова злобно се изтресох в нея, че още имам отпечатъци от вратата по лицето ми... направо щях да мина през нея
![]()
![]()
Или пък, колко пъти ми се е случвало да се обърщам със стола ми понеже е въртящ, и като се облегна и назад по гръб, на всичкото отгоре пък и седалката се завърта и стават едни физиономий.. мани мани.. или пък още по-ужасна случка в даскало.. аз и една приятелка се шмиткаме из коридорите и изведнъж кракът ми се отпусна, огъна се и аз по време на падането си, успях да се хвана за кракът на мойта приятелка и и двете по лице в мозайката![]()
![]()
![]()
Аз не падам,аз се блъскам в стената
Особено като съм първа смяна и като ставам в 6.30....![]()
НАвсякъде! дори и да не е мокто или да е подвит килима та да се спъна или подхлъзна. Е така си падам.![]()