.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    всичко е възможно щото понякога можеш да попаднаш на някой наистина мн сладък гинеколог (мъж) и ти не можеш да се контролираш и може да стане гаф

а от другата страна ако е в началото на работата си гинекологък и нямат опит нормално да се възбудят и те и постепенно с времето почват да обръщат все по малко внимание на това и да не им пука
    Пфффф....Пълни глупости. Ходила ли си изобщо някога на гинеколог? Щото аз съм попадала на един мъж, симпатичен, но прегледа при гинеколог, ако ще и Брад Пит да е, е всичко друго, но не и възбуждащ! Доста е неприятно като започне да те опипва отвътре и особено отвратително е като ти сложи разширител. Така че тия приказки за възбудата май-май ги измислят момичета, които изобщо не са ходили на преглед. Пък и е АБСОЛЮТНО изключено да се възбуди лекаря, тва все пак му е работата и той го приема, все едно ти преглежда сливиците. А за онова, че ако бил начинаещ и можело да се възбуди също са глупости - нали затова лекарите карат и специализации и т.н. и, повярвай ми, преди да почне да прави сам прегледи, вече е видял сигурно 10000 п***и.

а ти хора виждала ли си ?! или твойто мнения го изразяваш за всички мале мале ... ДА ходила съм на гинеколог проблем ли има ?! тва че ти мислиш по този начин не значи че другите биха се съгласили с теб мисли малко ...
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

А преди да отидете,бръснете ли се?Обескосмявате по-точно?

Град
    Hidden Village of Konoha
    а ти хора виждала ли си ?!
    Е тва не разбрах в какъв смисъл го казваш, ама карай.....
    или твойто мнения го изразяваш за всички мале мале
    Проблем ли имаш, че си изразявам мнението? Ако е така, не ми дреме. Тук е място, където си пишем мнениято по дадени теми и след като не съм нафлудила темата с оффтопик, къде ти е проблема?!
    ... ДА ходила съм на гинеколог проблем ли има ?!
    И си намерила нещо възбуждащо в това, така ли да разбирам? Сииииилно се съмнявам и в двете неща. Ама както и да е. Не ми се спори повече.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    А преди да отидете,бръснете ли се?Обескосмявате по-точно?
    Еми да, аз попринцип се обезкосмявам, и не само аз ...
    Аз 2 пъти съм ходила, вярно, при жена беше, обаче като почне да ти навира онова нещо, дето незнам как се казва .... и е 'адски възбуждащо' ... Ако бях при мъж по скоро да се сдухам и притесня отколкото възбудя, ако ще и най-секси мъжа да е ...

Проблем ли имаш, че си изразявам мнението? Ако е така, не ми дреме. Тук е място, където си пишем мнениято по дадени теми и след като не съм нафлудила темата с оффтопик, къде ти е проблема?!
    И си намерила нещо възбуждащо в това, така ли да разбирам? Сииииилно се съмнявам и в двете неща. Ама както и да е. Не ми се спори повече.
    Жанета, напълно си права и те подкрепям..

но къде е смисъла да си навирате маникюрите в очите, защото мислите ралично ?!

Един път отидох при гинеколога на мама.И по едно време ме пита как сам разбрала за него и му обясних коя е майка ми.И взе ,че изцепи:"Вие с майка си много си приличате...по гласа" Как можа да изтърси такава глупост ?!

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Аз не виждам как може да се възбудиш по време на преглед..Да ти бърникат с разни инструменти по п...... е меко казано неприятно.

+1 puk i na men mi e jena
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

до сега не съм ходила и когато отида за пръв път едвали ще ми е мн до възбуждане най много да се изчервя от срам и предполагам че няма да ми е особено приятно но да се надявам да няма такива инциденти
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    всичко е възможно щото понякога можеш да попаднаш на някой наистина мн сладък гинеколог (мъж) и ти не можеш да се контролираш и може да стане гаф
    Izvednyj useshtash, vmesto rycete i instrumentite mu, ezika mu.
    МмМмм караш ме да мечтая Как ми се ще това

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от _wait_and_bleed_
    Един път отидох при гинеколога на мама.И по едно време ме пита как сам разбрала за него и му обясних коя е майка ми.И взе ,че изцепи:"Вие с майка си много си приличате...по гласа" Как можа да изтърси такава глупост ?!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

naistina mn dobra temichka br

am imam i vapros za tezi koito sa po-napred s neshtata tam v kabineta nali kato sednesh na stola s nishto li ne te pokrivat smisal ako vleze nqkoi prosto trqbva da si stoish taka i da ti gledat p*****a??? sorry ama ako e taka tova e izkluchitelno gadnoooo!!! nz men me e strah da ida

Цитирай Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
    am imam i vapros za tezi koito sa po-napred s neshtata tam v kabineta nali kato sednesh na stola s nishto li ne te pokrivat smisal ako vleze nqkoi prosto trqbva da si stoish taka i da ti gledat p*****a??? sorry ama ako e taka tova e izkluchitelno gadnoooo!!! nz men me e strah da ida
    Ами да,с нищо не те покриват
    А някои,ако влезе се надявай да имаш по-бързи рефлекси от мен и да си събереш краката евентуално
    Абе стана ми мн неудобно,ама лекарката си беше мн добра и мн внимателна,мн предразполагаше и ест се извини,че така са нахълтали.
    А и стола не е разположен точно с/у вратата.Имаше си стена която го закрива.Но другата лекарка дето влезе,влзе от друго врата дето само лекарите си минават от там.Абе мн кофти се получи,ама ко да прайм.
    И няма от какво да се страхуваш,нормално е да се притесняваш,но гледай да идеш при някоя,за която си чула хубави работи само
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен
    Град
    SF
    Мойта гинеколожка си е жена. Не за друго, ами щото ми омръзна от някви ужасни мъже, дето изобщо не им пука кой за какво отива при тях. Така де, колкото пъти съм ходила при мъж гинеколог, ме е гледал все едно преглежда някакво животно. А поне мацката като и тя има вагина, някак си по-съпри4астна ми се струва, 'ба ли го

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Ами да,с нищо не те покриват
    А някои,ако влезе се надявай да имаш по-бързи рефлекси от мен и да си събереш краката евентуално
    Абе стана ми мн неудобно,ама лекарката си беше мн добра и мн внимателна,мн предразполагаше и ест се извини,че така са нахълтали.
    А и стола не е разположен точно с/у вратата.Имаше си стена която го закрива.Но другата лекарка дето влезе,влзе от друго врата дето само лекарите си минават от там.Абе мн кофти се получи,ама ко да прайм.
    И няма от какво да се страхуваш,нормално е да се притесняваш,но гледай да идеш при някоя,за която си чула хубави работи само

naistina mnogo ti blagodarq!!!

Град
    в мечтите ти
    Аз за това по принцип ходя с пола или рокля, първо за не притичвам по гол задник от мястото, където се оставят дрехите до стола и второ, ако влезе някой да се покрия веднага.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Да наистина понякога преглеждат все едно преглеждат животно ... Зависи на какъв попаднеш де , но колкото и п**** да са минали през ръцете им и колкото да им е бил тежък работният ден , чакай малко ама ти си поверяваш здравето на тях Затова трябва да се избира лекар внимателно.
    А само не разбирам как успявате да се закриете докато сте разчекнати и краката ви са на тия поставки? Аз не мога да мръдна , камо ли да тръгна да си събирам краката. И ако някой нахален чакащ пациент отвори вратата направо ще лъсна по голо дупе

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от cooool
    Жанета, напълно си права и те подкрепям..
    Благодаря
    Цитирай Първоначално написано от cooool
    но къде е смисъла да си навирате маникюрите в очите, защото мислите ралично ?!
    Мхм, права си.
    А относно това, което писа SINDEL за мъжете-гинеколози, на мен ми се случи същото, ама с жена. Тогавя бях на 15 и още девствена, ама имах проблеми и отидох на преглед. Тя само дето не ми се изсмя в лицето, като й казах, че съм девствена и ме пита кво правя при нея, като не водя полов живот. Тва лекар ли е, ми кажете?! Освен това беше много груба и прегледа ужасно болеше, дори после имах кръвотечение, май леко ми беше засегнала ципата с инстриментите. Беше ужасно, точно като с някаква крава за разплод се държа с мене тая лекарка.

Janeta_ КАКЪВ ПРЕГЛЕД, какви инструменти ...
    Аз когато отидох при нея и и казах, че съм дествена и тя ме попита дали имам оплаквания и погледна само външно, никфи инструменти нямаше!!! съветвам те повече при тая твойта да не ходиш...

Град
    с0фия

пуснала съм темите щото ми е инт да видя другите дали са имали някакви по конфъзни случки с гинеколозите и ме дразни факта че и изразяваш така мнението че седно сички мислят като теб точно тва ми е проблема като темата ти пречи да съм те молила да пишеш в нея ... не ,нали ?! тогава не тръгвай да се заяждаш и кво са треа да съм се възбудила от гинеколога си за да мога да пусна неква тема ли лол мс че ми каза ...
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

hottie
    Guest
    Не съм имала особено интересни случки при гинекологът, но съм попадала на такъв, който ми даваше грешна диагноза и ме изкара едва ли не болна, умираща, без да мога да имам деца. Дрън дрън. Всичко това заради парите.

Иначе аз винаги съм предпочитала да ходя на гинеколог в частен кабинет, защото е по-спокойно, по-малко се чака и не влизат други пациенти.
    Но като цяло е най-добре да си харесаш един лекар и той да си те следи.

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Janeta_ КАКЪВ ПРЕГЛЕД, какви инструменти ...
    Аз когато отидох при нея и и казах, че съм дествена и тя ме попита дали имам оплаквания и погледна само външно, никфи инструменти нямаше!!! съветвам те повече при тая твойта да не ходиш...
    Е, да, ама аз предполагам, че ти си отишла на профилактичен преглед. А пък аз имах доста силно възпаление и трябваше да ме прегледа, за да знае какво ми е. Всъщност аз тая я смених отдавна поради друга причина - не ми хареса отношението, пък и всеки път като отивах след това на контролен преглед (понеже не можеше да ме излекува като хората!) тя се държеше все едно за пръв път ме вижда и даже твърдеше, че не ми е предписвала това лечение! (Естествено, след като й казах, че не ми действа)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си