- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- интересни случки с гинекологът
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Първоначално написано от Janeta_
а ти хора виждала ли си ?! или твойто мнения го изразяваш за всички мале мале ... ДА ходила съм на гинеколог проблем ли има ?! тва че ти мислиш по този начин не значи че другите биха се съгласили с тебмисли малко ...

Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Е тва не разбрах в какъв смисъл го казваш, ама карай.....Първоначално написано от пLiнцесkъ
Проблем ли имаш, че си изразявам мнението? Ако е така, не ми дреме. Тук е място, където си пишем мнениято по дадени теми и след като не съм нафлудила темата с оффтопик, къде ти е проблема?!Първоначално написано от пLiнцесkъ
И си намерила нещо възбуждащо в това, така ли да разбирам? Сииииилно се съмнявам и в двете неща. Ама както и да е. Не ми се спори повече.Първоначално написано от пLiнцесkъ
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Еми да, аз попринцип се обезкосмявам, и не само аз ...Първоначално написано от rocking_time
Аз 2 пъти съм ходила, вярно, при жена беше, обаче като почне да ти навира онова нещо, дето незнам как се казва .... и е 'адски възбуждащо' ... Ако бях при мъж по скоро да се сдухам и притесня отколкото възбудя, ако ще и най-секси мъжа да е ...
Жанета, напълно си права и те подкрепям..Първоначално написано от Janeta_
но къде е смисъла да си навирате маникюрите в очите, защото мислите ралично ?!
Един път отидох при гинеколога на мама.И по едно време ме пита как сам разбрала за него и му обясних коя е майка ми.И взе ,че изцепи:"Вие с майка си много си приличате...по гласа"

Как можа да изтърси такава глупост ?!

Първоначално написано от girl_in_black
+1 puk i na men mi e jena
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

до сега не съм ходила и когато отида за пръв път едвали ще ми е мн до възбуждане най много да се изчервя от срам и предполагам че няма да ми е особено приятно но да се надявам да няма такива инциденти
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
МмМмм караш ме да мечтаяПървоначално написано от Nadelina
Как ми се ще това

Първоначално написано от _wait_and_bleed_

“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"

am imam i vapros za tezi koito sa po-napred s neshtata tam v kabineta nali kato sednesh na stola s nishto li ne te pokrivat smisal ako vleze nqkoi prosto trqbva da si stoish taka i da ti gledat p*****a??? sorry ama ako e taka tova e izkluchitelno gadnoooo!!! nz men me e strah da ida
Ами да,с нищо не те покриватПървоначално написано от angelkata_dqvolkata

А някои,ако влезе се надявай да имаш по-бързи рефлекси от мен и да си събереш краката евентуално
Абе стана ми мн неудобно,ама лекарката си беше мн добра и мн внимателна,мн предразполагаше и ест се извини,че така са нахълтали.
А и стола не е разположен точно с/у вратата.Имаше си стена която го закрива.Но другата лекарка дето влезе,влзе от друго врата дето само лекарите си минават от там.Абе мн кофти се получи,ама ко да прайм.
И няма от какво да се страхуваш,нормално е да се притесняваш,но гледай да идеш при някоя,за която си чула хубави работи само

Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мойта гинеколожка си е жена. Не за друго, ами щото ми омръзна от някви ужасни мъже, дето изобщо не им пука кой за какво отива при тях. Така де, колкото пъти съм ходила при мъж гинеколог, ме е гледал все едно преглежда някакво животно. А поне мацката като и тя има вагина, някак си по-съпри4астна ми се струва, 'ба ли го

Робинята на Quench
Първоначално написано от _Kristin_
naistina mnogo ti blagodarq!!!

Аз за това по принцип ходя с пола или рокля, първо за не притичвам по гол задник от мястото, където се оставят дрехите до стола и второ, ако влезе някой да се покрия веднага.Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Да наистина понякога преглеждат все едно преглеждат животно ... Зависи на какъв попаднеш де , но колкото и п**** да са минали през ръцете им и колкото да им е бил тежък работният ден , чакай малко ама ти си поверяваш здравето на тяхЗатова трябва да се избира лекар внимателно.
А само не разбирам как успявате да се закриете докато сте разчекнати и краката ви са на тия поставки?Аз не мога да мръдна , камо ли да тръгна да си събирам краката. И ако някой нахален чакащ пациент отвори вратата направо ще лъсна по голо дупе

БлагодаряПървоначално написано от cooool
Мхм, права си.Първоначално написано от cooool
А относно това, което писа SINDEL за мъжете-гинеколози, на мен ми се случи същото, ама с жена. Тогавя бях на 15 и още девствена, ама имах проблеми и отидох на преглед. Тя само дето не ми се изсмя в лицето, като й казах, че съм девствена и ме пита кво правя при нея, като не водя полов живот. Тва лекар ли е, ми кажете?! Освен това беше много груба и прегледа ужасно болеше, дори после имах кръвотечение, май леко ми беше засегнала ципата с инстриментите. Беше ужасно, точно като с някаква крава за разплод се държа с мене тая лекарка.

Първоначално написано от Janeta_
пуснала съм темите щото ми е инт да видя другите дали са имали някакви по конфъзни случки с гинеколозите и ме дразни факта че и изразяваш така мнението че седно сички мислят като теб точно тва ми е проблема като темата ти пречи да съм те молила да пишеш в нея ... не ,нали ?! тогава не тръгвай да се заяждаш и кво са треа да съм се възбудила от гинеколога си за да мога да пусна неква тема лилол мс че ми каза ...
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не съм имала особено интересни случки при гинекологът, но съм попадала на такъв, който ми даваше грешна диагноза и ме изкара едва ли не болна, умираща, без да мога да имам деца. Дрън дрън. Всичко това заради парите.
Иначе аз винаги съм предпочитала да ходя на гинеколог в частен кабинет, защото е по-спокойно, по-малко се чака и не влизат други пациенти.
Но като цяло е най-добре да си харесаш един лекар и той да си те следи.
Е, да, ама аз предполагам, че ти си отишла на профилактичен преглед. А пък аз имах доста силно възпаление и трябваше да ме прегледа, за да знае какво ми е. Всъщност аз тая я смених отдавна поради друга причина - не ми хареса отношението, пък и всеки път като отивах след това на контролен преглед (понеже не можеше да ме излекува като хората!) тя се държеше все едно за пръв път ме вижда и даже твърдеше, че не ми е предписвала това лечение! (Естествено, след като й казах, че не ми действа)Първоначално написано от black_wish