- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Позволявате ли?
Ненормалният е напълно прав!!! Разграничавайте малко нещата...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Не...просто защото е непознат![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
случвало се е попринцип зависи от тва колко съм пила
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Az li4no nikoga ne bih dala
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
ти и на даскалиците ще започнеш да хвърляш окоПървоначално написано от sladky2009
![]()
Тази тема е доста поучителна. Според нея половината мъже на планетата са...курви. Това обяснява доста. И, да, някои не изпитваме нужда от "сериозно гадже", още по-малко имаме желание за такова. Това означава ли, че нямаме право на сексуален живот? И стига с тези етикети. Курва била, старомодна била, пич бил, задръстеняк бил. Вие толкова ли сте съвършени, че си позволявате такова поведение?
taman tova 6tqh da napisha i azПървоначално написано от aka6a_vamp
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
emi az opredleno ne sum kruva haha ama pak bih dala .. smisul kvo tolko ... v kraina smetka ako te kefi na max de..![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
ейй аз съвсем случайно попаднах на тази тема..а случая ми е подобен..само че момчето го познавам..и харесвам..и той ме харесва(ше)..ии малко алкохол...и си напраихме кефа (не секс де) иии..обаче..мн хора ще разберат сега..иии ще съжалявам
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
+1 .. !!Първоначално написано от kuklichka_bg
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Добре го каза,напълно си права аз съм момче и направо ми се драйфа като видя такива курвенца.....![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
ем аз само по дупета пипамПървоначално написано от Cvetito53
Първоначално написано от girl_in_black
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
чуй сега ако ти се иска нещо ходи и си го върши, недей да задаваш въпроси на които и сама знаеш отговора!Първоначално написано от мила костадинова
И сори но за мен също си курва!
барат те по оная работа не познати ... предлагаш секс на момчета после викаш ''аз не съм курва'' а каква си ти не си курва ти си долнопробна гадна мазна разчекната курва ...Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
с извинение
че и старомодни кой е старомоден бе тва че даваш да те пипат и ебът не означава че си в крак с модата![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
курва сииииииииииииииииииииииии иииииии езък че слагат свездички курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва,![]()
![]()
![]()
![]()
ся разбрали че си курва
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
дамм а относно темата не бих дала аз съм с приятеля а не по дискотеки да ме обарват непознати
![]()
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Подкрепям!Първоначално написано от what3ver
offline forever!
Апф..беше пуснала тема дали би била курва, яко пуснеш на непознато момче, еми да.Каква е следващата тема "Нормално ли е да ходя гола по улиците" ЕМИ НЕ Е НОРМАЛНО! Бъди спокойна както забеляза сама съфорумците са на едно мнение - курва си.Сега можеш спокойно да отидеш на дискотека и даваш да те пипат където си поскаш. а след време като вървиш по центъра на града може тук та ме да чуваш как НЕПОЗНАТИ си говорят и те сочат "Ам аз тая я ебах"![]()
A.D.I.D.A.S.
Дам,случва се.Нищо фатално не е станало.
Мне не бих позволила някой напълно непознат да ме пита долу,независимо дали сме в дискотека или където и да било...просто не съм к***а!!!
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
Първоначално написано от sexyisfunny
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Не, не бих позволила да ме докосва. Не обичам да ме пипат (няма значение къде) непознати.
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо