.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 237
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    да ти имам мислите с които отиваш на дискотека просто... не не бих дала...не искам да съм курва...!!!! Някои хора отива за да се забавляват...други да се ебат...кой както се уреди!!!!
    .... "NeNoRMaLNiKa" мисля че имаш сериозен проблем...много ама много грешиш!!!
    И какво греша бе детенце? Курва - жена която изневерява на приятеля си.
    Нимфоманка - жена която е ненаситна за секс (демек това трябва да казвате, а не курва като имате предвид подобни женски които се ебът много).
    Изводите ги оставям на тебе.Прочети малко преди да започнеш да говориш глупости...
    Ненормалният е напълно прав!!! Разграничавайте малко нещата...

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от мила костадинова
    Ми ако те кефи и ти харесва момчето...ко пре4и...баххх ви в старомодните
    Не сме старомодни, просто имаме акъл в главата си!

Не...просто защото е непознат
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Град
    Somewhere...in The sea...
    случвало се е попринцип зависи от тва колко съм пила

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Az li4no nikoga ne bih dala
    ''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''

Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    Давам и не само в дискотеката.. също и в училище.мн е възбуждащо после се подмоокрям особено на чина
    ти и на даскалиците ще започнеш да хвърляш око

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Тази тема е доста поучителна. Според нея половината мъже на планетата са...курви. Това обяснява доста. И, да, някои не изпитваме нужда от "сериозно гадже", още по-малко имаме желание за такова. Това означава ли, че нямаме право на сексуален живот? И стига с тези етикети. Курва била, старомодна била, пич бил, задръстеняк бил. Вие толкова ли сте съвършени, че си позволявате такова поведение?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    аз пък 6те кажа баххххххх от такива курвета като теб!!
    taman tova 6tqh da napisha i az
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

emi az opredleno ne sum kruva haha ama pak bih dala .. smisul kvo tolko ... v kraina smetka ako te kefi na max de..
    Ne sum 79ti nabor ei

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ейй аз съвсем случайно попаднах на тази тема..а случая ми е подобен..само че момчето го познавам..и харесвам..и той ме харесва(ше)..ии малко алкохол...и си напраихме кефа (не секс де ) иии..обаче..мн хора ще разберат сега..иии ще съжалявам
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    taman tova 6tqh da napisha i az
    +1 .. !!
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Не сме старомодни, просто имаме акъл в главата си!

Добре го каза,напълно си права аз съм момче и направо ми се драйфа като видя такива курвенца.....
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Az li4no ne sam 4ula tova da e na moda!!Da doide nqkoi si napalno nepoznat i da te pipne po p****ta!Az si spomnqm samo 4e do kam 7 klas mom4etata ot daskaloto postoqnno ni "udraha" po dupetata...
    P.S Az ne sam staromodna zaradi tova 4e ne pozlovqvam na mom4etata da me pipat po ...... a prosto si izrazqvam mnenieto!!!Kakto vijda6 ne samo az ne im pozvolqvam!!
    ем аз само по дупета пипам

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Не, не позволявам.За мен това не влиза в понятието забавление.Нямам желание непознати момчета да ме възприемат като играчка.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Окей ве аз нищо не съм казала просто едва ли не ме изкарвате курва защото се забавлявам по свой начин
    чуй сега ако ти се иска нещо ходи и си го върши, недей да задаваш въпроси на които и сама знаеш отговора!
    И сори но за мен също си курва!

барат те по оная работа не познати ... предлагаш секс на момчета после викаш ''аз не съм курва'' а каква си ти не си курва ти си долнопробна гадна мазна разчекната курва ... с извинение
    че и старомодни кой е старомоден бе тва че даваш да те пипат и ебът не означава че си в крак с модата
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

курва сииииииииииииииииииииииии иииииии езък че слагат свездички курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, ся разбрали че си курва
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Град
    София
    Много тъпа тема! НЕ естествено!!!

Град
    Earth
    дамм а относно темата не бих дала аз съм с приятеля а не по дискотеки да ме обарват непознати
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Аз на просто 'познат' не бих дала, камо ли непознат.

Отивам на дискотека да се забавлявам, а не както един приятел ми развива теории да 'се забия' с някой и да 'довършим логично вечерта'.
    Подкрепям!
    offline forever!

Апф..беше пуснала тема дали би била курва, яко пуснеш на непознато момче, еми да.Каква е следващата тема "Нормално ли е да ходя гола по улиците" ЕМИ НЕ Е НОРМАЛНО! Бъди спокойна както забеляза сама съфорумците са на едно мнение - курва си.Сега можеш спокойно да отидеш на дискотека и даваш да те пипат където си поскаш. а след време като вървиш по центъра на града може тук та ме да чуваш как НЕПОЗНАТИ си говорят и те сочат "Ам аз тая я ебах"
    A.D.I.D.A.S.

Дам,случва се.Нищо фатално не е станало.

Мне не бих позволила някой напълно непознат да ме пита долу,независимо дали сме в дискотека или където и да било...просто не съм к***а!!!
    Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]

Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от sexyisfunny
    к***а сииииииииииииииииииииииии иииииии езък че слагат свездички к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, ся разбрали че си к***а
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Не, не бих позволила да ме докосва. Не обичам да ме пипат (няма значение къде) непознати.
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си