.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

96 деца на ден стават жертва на въоръжено нападение в Англия

„Дейли телеграф”: 96 деца на ден стават жертва на въоръжено нападение в Англия и Уелс

24 август 2008 | 04:54 | Агенция "Фокус"

Лондон. Повече от 35 хил. деца са били нападнати или заплашени с оръжие през изминалата година в Англия и Уелс, сочат доклади на полицията.

Броят на тийнейджърите, загинали тази година при актове на насилие надмина 50 миналата седмица , след като две момчета бяха намушкани с нож в Лондон и Манчестър.
    Информацията е взета от 20 от 43 полицейски управления, чийто райони покриват половината от населението в двете страни.

Броят на нападнатите или заплашени с оръжие деца в тези райони е 18 403, което предполага, че в останалата част на Англия и Уелс цифрата е двойна- 36 086, или по едно дете на всеки 15мин.

Големите градове са най-застрашени от подобни инциденти, но информацията сочи, че насилието срещу непълнолетни се е разпространило и в провинциалните райони.
    www.priziv.org

УЧЕНИЦИ и СТУДЕНТИ - ЗАЕДНО ЗА БЕЗПЛАТНО, ОБЩОДОСТЪПНО И КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Тц .. жалко наистина ама такова е ....
    кфо сме тръгнали да гледаме др-те държави като ние сме къде къде по зле
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    L.A. \ Moscow
    Добре че ме интересуват...
    да си вземат по някой бокс, патлак да се предпазват...
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Тц .. жалко наистина ама такова е ....
    кфо сме тръгнали да гледаме др-те държави като ние сме къде къде по зле
    Е как ще сме по-зле? Напротив, оказва се, че в Англия положението е много по-тежко - Броят на нападнатите или заплашени с оръжие деца в тези райони е 18 403, което предполага, че в останалата част на Англия и Уелс цифрата е двойна- 36 086, или по едно дете на всеки 15мин. !!! - да не искаш да ми кажеш, че в България е толкова зле?
    Напротив, ако продължаваме да гледаме "как е на запад", като загърбваме собствените си образователни и възпитателни традиции, ще я докараме дотам, до където са я докарали англичаните...
    www.priziv.org

Мега фен
    Град
    Извън границите
    В това отношение не сме по-зле определено...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Още по темата:

Ученик от Катар бе убит в Лондон

26 август 2008 | 13:28 | Агенция "Фокус"

Лондон. 16-годишен ученик от Катар, изучаващ английски език във Великобритания, е бил пребит до смърт в Южна Англия, предаде АФП, позовавайки се на изявление на британската полиция, която определя нападението като расистко.
    Мухаммад ал Маджид е бил нападнат при скарване с група британски младежи, които били очевидно пияни. Нападнали го и го ранили тежко в главата. Момчето било прието в болница, където издъхнало в неделя.

http://www.focus-news.net/?id=n1026648
    www.priziv.org

Да, там са големи келеши. Не знам на какво се дължи това, но много голяма част от тийнейджърите там са бая пропаднали...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си