- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кубинки - дайте съвет,моля
Тая зима съм решила да си инвестирам събраните пари в кубинки.Общо взето обаче ще се наложи да поръчам по интернет,та няма как да пробвам преди да купя.Първо искам да попитам какви да си взема...Толкова много мнения чух и вече съвсем се обърках,а все пак ще дам около 200 лв/че и повече сигурно/ и ми се иска да е нещо по -издържливо.Другото нещо е номерът.Попринцип нося 37-38.Като си купя затворени обувки 37 ми стягат леко,но с времето се отпускат и ми стават идеални/до тогава само аз си знам какво ми е/,а като си купя 38 са ми идеални,но щом се отпуснат в повечето случаи ми стават големи или широки.Тоест номера ми е някъде 37.5 и не знам 37 ли да взема или 38.Айде ще се радвам по - разбиращите да се включат
![]()
Повечето обувки не си отговарят на номерата, но като ги премериш ти сама ще си усетиш колко са стегнати и колко след това ще се раэширят![]()
200 лева... кубинки... интернет...![]()
![]()
![]()
...
![]()
Човеко колкото и да се смея само ще кажа, че никога не им отговарят номерата... особено зимните обувки с подплати и т.н...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Според мен,по-добре си вземи 38ми..
Аз нося 39ти номер,а кубинките са ми 43ти номер,защото са ми подарък и не ми хлопат..
Просто като стегнеш добре връзките и сложиш дебел 4орап,като за зима ще са ти перфектни 38ми номер..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Хмм,ами за съжаление нямам личен самолет и не мога да обикалям по света и у нас да си търся кубинки...колкото и да ти е смешно...Първоначално написано от Make_Me_Laugh
И попринцип по колко вървят едни кубинки,мамка му....Не са по 200 - 300 евро,нали?До сега,това което съм разгледала всичките бяха до 130 максимум 150 евро...не знам...може и аз да съм в грешка...
Първо се бях насочила към Steel-ките,ама какво ли не казаха за тях.После си харесах и Martens...А относно къде ще си ги поръчвам...още проучвам...сайтове бол,но търся изгодна оферта.Първоначално написано от exploitedteen
Що не идеш в "На Тъмно'' .. има мн добри модели по 200/ 250 лв.![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от -4arovnata-
В На Тъмно има само боклуци в по-голямата си част. Лично мнение.
А иначе продават и в България, ти от кой град си?
Your pseudo sunshine I don't need.
Ако си от София, може да минеш през Горгон... там има Steel и Underground.
В На Тъмно също не са лоши, но няма почти никво разнообразие на номера.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
За ''На тъмно'' и мене много не ме блазни идеята...Става въпрос за Варна.
моите са 37 номер,като аз нося 36![]()
по-добре си вземи с номер по-големи
стийлките са добри бе,кво им е
Аз пък искам да попитам ето тези http://www.steel-boots.com/_img/stee...eblack-big.jpg от Горгон...колко горе долу може да струват? Знам,че с доставка са 100лв обаче аз съм си от София.
Аха,мерси много.![]()