.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Голям фен Аватара на webmast3rche

След като завършите ....

Имате ли някакви планове да ходите в чужбина... било то да учите , да работите или да живеете там ... Аз лично ми е мечта след като завърша немската да ходя да уча в германия ... Само малко ме съмнява ако стане тази работа дали няма след 5 години учене в немско училище да искам да се прибера в бг ...

Голям фен
    ne se nau4ihte vie 4e ot tova vishe nqma nikakva faida.... kolko vis6isti metat ulicite a kolko hora zavar6ili 8 klas si imat sobstven biznes za milioni... edni ot nai uspeqlite hora v balgariq imat samo sredno ili dori osnovno!! za tezi 5 godini u4ene moje da iskara6 mnogo pari ako ima6 malko akal i ne te e strah da riskuva6 !!
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Ами аз след като отида там , имам право и да работя , през тези 5 години. Незнам дали го знаеш това , но .... не се зимат лоши пари.. И все пак образованието не пречи ... Това , че едни от най-успелите хора имат средно образование не ме интересува... Всмисъл такъв нямам намерение да им подръжавам!

Da i za tova pove4eto ot tezi koito imat biznes za milioni ne znaqt koga e sazdadena balgariq ili moje bi ne im trqbva nali imat pari.I to4no tezi rakovodqt darjavata ni i pravqt taka 4e horata koito imat ak1l v glavata si da metat ulici.V dr darjavi tezi koito sa zav1r6ili vis6e i sa y4ili zdravo izkarvat pari tezi do 8mi klas si 4istat kenefite.I posle za6to mladite napyskat lubimata balgariq.
    PS mnogo sry za latinicata
    Everything sucks when you are gone!

Браво И аз като завърша немската заминавам за Германия. Там ще продължа с ученето и може би и там ще работя
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ..то не е мн хубаво човек да си пр сметки предварително....квот стане тва е
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    ..то не е мн хубаво човек да си пр сметки предварително....квот стане тва е
    Така е

а какви изпити се държът,за да влезеш в някое училище в чужбина?

Град
    София
    mi az mislq 4e B1lgariq e na6ata strana i rodina trqbva da y4im za da proc1ftqva tq vse pak vseki si ima mnenie i tova e 4ast ot moeto :P

Така както е тръгнало България ще стане Турция...

Оффф като поченете да се изнасяте от България .. Нямам намерение да работя за друга държава , там си има достатъчно много хора ,които да работят за нея .. Пък тези които напускат са предатели ... Ще си остана тук , ще завърша след сигурно 8 - 9 години висше , до тогава България ще е .... БЪЛГАРИЯ , каквато и да е ,няма да си излезна оттук за пари .. Пари по целия свят ги има включително и тук !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Очаквай неочакваното

Голям фен Аватара на asasfdf
    Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    ne se nau4ihte vie 4e ot tova vishe nqma nikakva faida.... kolko vis6isti metat ulicite a kolko hora zavar6ili 8 klas si imat sobstven biznes za milioni... edni ot nai uspeqlite hora v balgariq imat samo sredno ili dori osnovno!! za tezi 5 godini u4ene moje da iskara6 mnogo pari ako ima6 malko akal i ne te e strah da riskuva6 !!
    попринцип съм съгласен, ама има и много висшисти с бизнес и много заършили осми клас с метли по улиците..относително е и наистина си зависи от човека..
    аз след 12-ти задължително ще отида в чужбина да си взема някоя хубава диплома, а за след това ще видим дали ще се връщам

Мда.
    Имам планове да заминавам за Лондон,и там да уча океанология.

и моята мечта е да изляза от БГ и мисля да го направя.. след като завърша езиковата естествено

Град
    Da Projects
    И аз имам планове за Лондон дано да се сбъднат.Не ми се седи в помията повече!
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Супер фен Аватара на FelisDirus
    С тоя начин на мислене няма да стигнеш далеч.
    Един ден ще миеш тоалетните във фирмата на някой вишист и ще обвиняваш България, че не ти е осигурила това и онова.

Но всъщност, прав си, образованието не е лъжица за всяка уста - не може всички да са учени, щото няма да има кой да мие кенефи.

А към автора - научи се първо да пишеш на български, пък тогава се пъни да учиш немски.
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Един ден ще миеш тоалетните във фирмата на някой вишист и ще обвиняваш България, че не ти е осигурила това и онова.

Но всъщност, прав си, образованието не е лъжица за всяка уста - не може всички да са учени, щото няма да има кой да мие кенефи.

А към автора - научи се първо да пишеш на български, пък тогава се пъни да учиш немски.
    Абе , не ми говори какво да уча и какво не! Не бери грижи... Може да не пиша съвсем правилно , но има време и за това Сега ще съм 8 клас така , че ... нормално е да допускам тук-таме грешки...
    не вярвам да има такъв , който не го прави

Предполагам , че ти си доста по нагоре така , че не се обаждай , където не те натискат!

Град
    Boulevard of broken dreams
    И аз ще уча в Германия даже тая година си избрах и град- Мюнхен а ако нещо за вбъдеще се откажа от него заминавам за Австрия или по точно Виена ама тая Б-я ако ще и тя да ме е родила и отгледала като майка (което не е така) се изнасям от тая скапана държавица родина родина ама не си заслужава да си проваляш живота само защото майка ти и баща ти навремето не са имали смелостта или времето да се изнесат от нея!
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_

az ve4e imam sobstven biznes i sam 10000 km pred "umnite" vishisti.... ako razbira6....... prosto trqbva da riskuva6 .. ti i 10 vis6eta da ima6 kato nemoje6 da riskuva6 da zapo4ne6 biznes ... kakto pove4eto gi e strah da ne izgubqt pari nqma nikvo zna4enie 4e ima6 vis6e .. ama davaite si parite za vis6e 6tom iskate.... az 4estno kazano ne poznavam nito edin normalen vis6ist nad 40 godini..... vsi4ki se pobarkvat tova e dokazano i e fakt ! 4e ot mnogo informaciq v mozaka stavat gre6ki v nego
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Град
    Boulevard of broken dreams
    az 4estno kazano ne poznavam nito edin normalen vis6ist nad 40 godini..... vsi4ki se pobarkvat tova e dokazano i e fakt ! 4e ot mnogo informaciq v mozaka stavat gre6ki v nego
    майка ми има 3 висши, на 43 е и още не се е побъркала може тея дет ги познаваш от теб нещо да са прихванали :P
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

HaPKoMaHqk,какъв ти е бизнеса?
    Продаваш кока на малките дечица?
    London Tipton

Аз след като завърших си останах в България и съм доволен.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не

Az 6e hoda v amerika pri 1 fr. kato za na4alo..... a posle 6e si kupq jili6te daje az ne si vqrvam za jili6teto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си