- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Гейовете в музиката и киното ?!
Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
аз пък мисля, че Азис е Херкулес в сравнение с тва лайно
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Evanescencefan
![]()
Едно от правилата на форума е да се уважава мнението на потребителите и модераторите, така че замълчи, за да не те баннат!Първоначално написано от SuNsEt
недей да мислиш от сега нататъкПървоначално написано от Evanescencefan
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Прости невежестовото ми,о Билке...Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
Менсън не е гей,макар че обича да пуска от време на време слухове като например ,че е изнасилил мъж и т.н.Има и друг-че е искал жена му да си извади окото ,за да може да прави секс със ааа сещате се.Но не е гей,даже се жени за изненадващо красиви жени.Само се чудя дали някой ще спомене и някой от киното,все пак то също влиза в темата.
Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
![]()
Ти ме разби направо
![]()
![]()
Да сравняваш Менсън със некво си травеститче насрано
![]()
![]()
![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Животът ми загуби смисъл!!!Първоначално написано от retwerts
Базикам се, ама наистина Уентуърт (еба си името...) Милър е доооста симпатичен.
По темата - Майкъл Джексън. За него се говори, че е гей и педофил, въпреки, че е имал два брака и има деца.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Относно Бил бях чела някъде интервю с него и като го питаха дали е гей, той каза твърдо НЕ. Това, че се облича по-особено не го прай такъв. А за темата-сещам се само за Азис![]()
Абе айде моля ви се...Тва да кажете,че Бил не е гей е все едно Азис да не е гей...ТЯ просто не иска да си признае,защото повече няма да я слушат...
Моето мнение е, че Бил е педерас, че цялата група са педераси и че ти си педерас щото спориш с момичето. За това уважи нейното мнение, уважи моето и млъкни ти ! Никой нормално сексуално ориентиран няма да се облича по-женствено от 40 % от жените на земята (що само 40 ли ?, ми щото те имат гръдна обиколка като неговатаПървоначално написано от nasko_kaulitz
)
И Freddie Mercury беше гей,но го слушат много повече от Менсън.Първоначално написано от SuNsEt
Алекси Лайхо е гей,но това не му пречи да прави супер музика.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Щото Фреди го биваше в пеенето. Менсън не може да се сравнява с него, защото е по-добър в привличане на вниманието, а не че има талант.Първоначално написано от halino0r
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Bill Kaulitz ne e gei a po temata kato vidqh zaglavieto se setih za Azis i Kitaeca![]()
![]()
![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Да,има гейове,които въпреки това се слушат...Но става въпрос за Менсън-ако беше гей,нямаше да го слушат толкова много,найстина!Той не е Фреди Меркюри така,че думите ми са съвсем приемливи.Менсън е известен със своята меко казано екстравагантност.За това,ако беше гей,нямаше да го харесват повече,защото все пак той прави метъл(а не готик музика).Първоначално написано от halino0r
Да,съгласна съм.И това имах предвид в по-горния си пост.Но главната мисъл е,че Менсън така и така НЕ е гей-то се вижда.Първоначално написано от Diao Chan
Азис.
Тази госпожица ми е меко казано противна. Изобщо не ми е жал,че е имал тежък живот,защото той убива представата за идеал на българина. Хиляди малки деца му се кефят и играят кючек на песните му,а той е едно нищо,издигнало се покрай малоумната си маса фенове,пред които се представя за гей/жена/травестит .. Ако не греша беше спечелил вота на зрителите за "Най-велик българин" .. Срамота и позор!
той/тя просто прави цирк и зима парички ...Първоначално написано от LINKNOT
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Първоначално написано от Silent Death
аз знам, че е бил женен...
може да е гей, но никъде не е официално потвърдено (търсих)
хъхъ..
Иън Маккелън - тоя дето играе Гандалф във Властелина на пръстените е гей и то от най-неприкритите.
![]()
Робинята на Quench
Невъзможно, бре... беше с певачката на Sinergy. Не че в нея има нещо женствено.Първоначално написано от halino0r
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Абе не помня къде видях,че бил гей,абе какъвто и да е яка музика прави.Първоначално написано от пор
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.