- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Напусна ни Даниела Сеизова
29.08.2008 / 19:06
За годините, в които Дани работи за bTV Новините, е направила стотици репортажи
Днес е много тъжен ден за екипа на bTV Новините. Напусна ни нашият приятел и колега Даниела Сеизова. В работата си, Дани никога не се спираше само до това да отрази събитията. Тя приемаше случващото се за своя лична кауза.
Tя е в bTV от първия ден на телевизията. В началото като спортен репортер и водещ на новините.
За годините, в които Дани работи за bTV Новините е направила стотици репортажи. Сред темите, които отразяваше с най-голям хъс бяха проблемите на пациентите. За работата си получи наградата за изключителна гражданска позиция от Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания.
С филма си Диагноза посветен на кризата с лекарствата за онкоболните Дани помогна за решаването на проблема. Тя е помагала неведнъж в случаи на отказ от лекарска помощ, на липса на медикаменти или при некоректно отношение на лекар към пациент. Дани повдигна въпроса и за джобните пари, които децата без родители получават като месечна помощ.
Най-много от всичко обаче Дани се радваше на добрите новини. Дани, ще бъдеш винаги с нас!
Ще запомним Дани с изключителната й жизненост, отзивчивост и доброта. Опелото ще се извърши утре, 30 август от 14:30 ч. в храм "Свети Седмочисленици" в София.
kak e pochinala?![]()
R.I.P![]()
![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Някой смятат рак , но не съм сигурен дали е вярно !![]()
Боже Господи, това е съпругата на учителя ми по физкултура... много тъжно.Нека почива в мир...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
R.I.P
Да почива в мир.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
вчера като чух ми стана много гадно нека да почива в мир![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Бог да я прости ! Моите съболезнования ! Беше един от малкото свестни и кадърни репортери в медията !
Много гадно ми стана , като разбрах. Нека почива в мир
![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Сега от вас разбирам
![]()
![]()
![]()
![]()
Адски гадно, моите съболезнования
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Да, наистина е гадно.. жената беше доста симпатична и имаше хубаво излъчване..
Да почива в мир..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Толкова несправедлива съдба!Отиват си все млади и талантливи хора-то не бяха Кърт Кобейн,Хийт Леджър...а сега и Даниела Сеизова.Агр...няма да спра да негодувам срещу тая несправедливост...
R.I.P. и поклон
Тhe Hell is coming!
Найстина много тъжно.На колко години е починала??
Нека почива в мир.
Нека почива в мир!
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми се иска да вярвам...
и аз неможах да повярвам като чух и ми стана мн гадноБог да я прости
![]()
![]()