- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Моралната криза на народа и това,което НЕ ни прави българи
Не, понятието чест за теб не съществува фарисейно, не за мен. Аз уважавам и зачитам всички свестни и достойни българи, каквито са мнозинството от пишещите тук в този форум и никога не бих си позволил да накърня достойнството им по някакъв начин. Но такива кати теб няма как да уважавам, понеже ти не си автнтичен български националист, ти си германски националист, за който расовия интернационализъм е по-важен от това да си българин и български националист. Да, вярвай си че твойте виждания са "правилни", самият факт, че няма и един човек в този форум в момента, който да подкрепи основните ти виждания и "принципи" говори колко хората ги приемат и колко си прав. И не на последно място що за "обединител" на българския народ си и за какво се бориш? Освен това сравни статията, която аз съм пуснал тук със твоята за расата, която зовяла за бунт и ми кажи, коя от двете, моята или твоята е по-народополезна за българския народ? Коя стои по-близко до неговите възгледи, до неговите реални проблеми? Знам, че ще кажеш, че твоята, но пък вътрешно сам разбираш, че тази статия, която аз съм пуснал е много по ценна и важна за българския национализъм и ни показва основните неща- защо трябва да се гордеем, че сме българи и защо не трябва да омаловажаваме националното си чувство на българи. А не да ме занимаваш с твойте тъпи евреи, които явно толкова ги мислиш, че сигурно и ги сънуваш даже. Вземи си ги всичките и си ги носи на гръб, даже под възглавницата си ги сложи ако искаш, твойте евреи въобще не ме интересуват- интересуват ме България и българите и нашият просперитет, който само ние можем да си постигнем, а търсенето на врагове, които ни пречели да си го осъществим са оправдания за собствените ни слабости. Защото обединим ли се и захванем ли се да си оправим държавата, не евреите, ами извънземните не могат да ни попречат да го направим. Така че тази статия, която съм пуснал е твърде ценна за българкия национален дух, затова да се гордеем, че сме българи и това, че ние и само ние можем да си оправим държавата без да се занимаваме с някакви си световни конспиратори, които ако един ден не са евреи, ще са някакви други по националност и пак ще ги има. Но България си е България и никой не може да ни попречи да я направим едно по-добро място за живеене.Първоначално написано от Sasho_Kill