- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с майка ми. . .
Мисля че майка ми има друг освен баща ми и това адски много ме дразни. Още от както се помня тя постоянно говори с някой по телефона и то с часове. Чувала съм ги с приятелката й да говорят за него, попадала съм на SMS-и и понякога като е в Skype съм виждала леко хронология. Писали са си на слънце и разни такива глупости чак ме е срам да кажа какво са писали. Работят в едно и също място, само че на различни етажи. Баща ми като е на работа / понеже той работи до 7 пък тя до 5 / и майка ми не се прибира след работа, ами излиза с него и се прибира няколко минути преди баща ми. Мислела съм си дали да не кажа на баща ми. Той много пъти е подозирал, щяха да се развеждат, но тя все казва, че няма такова нещо и почва да плачи.Чудела съм се дали да кажа на нея и да си поговорим или да кажа на баща ми. Няколко пъти съм си мислела да са обадя на оня и да му кажа няколко думи, но мисля че това няма да промени нещата. Интересното е че майка ми е на 34, а той на 25. Виждала съм ги двамата да варят по улицата и него съм го виждала с колата.
Какво да правя? Имате ли някакви съвети? Не издържам вече.
Мерси предварително.
![]()
Peace & Love
http://www.impulse.bg/user/nEnOrMaLnO_lUdA