- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първи учебен ден....
Зависи дали е топло,или студено..Ако е топло ще бъда с потник/тенска,дънки и кецове,ще си изправя косата,която ми е права де ама все пак..Ще си направя вафли,ако е студено пък същото ,само че върху тениската/потника ще има анорак
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
БЕЗ УНИФОРМИ! КЕФФФ! ^^ Значи ще съм с дънки, кецове и тениска.
.. Но ако в краен случай участвам в програмата, ще съм принудена да съм с черен панталон и риза.. Бляяя.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Не съм решила.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
не съм мислила,, но най-вероятно няма да се кича.. нещо катоо дънки, потник/тениска и суитчер,, за косата или ще си я изправя или ще я "начупя"![]()
![]()
Женско !
от кой сайт е врухното и колко парички?Първоначално написано от faced
Лелеее направо като видях тмата и се депресирах.. ;ХХ![]()
Амии предполагам, че ще си облека бяла ризка и тъмни дънки а надолу с кецове..![]()
Обаче не знам..всяка година си правяпланове какво ще обличам и на 15ти сутринта си обличам нещо съвсем друго..![]()
![]()
![]()
п.п. Дано да им е свършила туршията на дъртите, че няма да го понеса.. ;дд
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Хмм.... да му се невидииии![]()
Аз ще съм с грозната униформа!!!![]()
Намам груг избор![]()
ами с един син потник,черен широк колан в/у него, тъмносиви или светлосиви дънки - зависи от това какви ще си купяии черните сандлаи,както и една сива чанта...и някви обици,още не съм си избрала, ще видим
грим - спирала,фдт, гланц и молив. на вафлички ще се направя
не намирам нищо странно в това да се гласи човек за първия учебен ден... пък и в крайна сметка аз лично се вълнувам че почваме пак даскало, такаче ще си си наконтя пък :P
![]()
![]()
мии ще съм нормални облечена ...... интересни ще ми бъдат и тази година зайчетата как се контят за 15 семтември![]()
Може и да не ходя, въпреки че е последният ми първи учебен ден...ще реша като наближи. Но по всяка вероятност ще съм облчена и гримирана, както и по принцип. Нищо по - специално..
Мии зависи дали ще е топло или студеноа пък и не съм се замисляла особено
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
За 15 ще съм по-нагласена от обикновино,тъй къто тогава имам рожден ден.Ако е топло ще съм с една черна рокличка,сандалки или обувки,грим нещо по-специално от обикновенно ще измисля,а косата изправена с преса![]()
![]()
Вие ме разубедихте напълно![]()
Преди време си купих една рокличка,съвсем обикновена - с презрамки и отпред с цип,но виждам,че според вас това е твърде официално.Карате ме сериозно да се замисля.Аз не я облечам ,за да съм изтупана,а защото ми харесва и ако другите си помислят като вас...не че ми пука многоТопло време - рокличката.Ако е студено - дълги дънки,новата тениска от New Yorker и кецовете.Прическа-както стана
![]()
Отначало мислех облеклото ми да е, дънки+бяла риза с коланче,но може да съм и с гащеризон, още не съм решилаприческа (още не съм решила каква), грим (пълна процедура) ии т.н. все пак ще съм заек и всичко трябва да е точно.
![]()
Униформата![]()
Само като си помисля как ще изглеждам с нея.. Ужас..
А косата.. Изправена, сигурно. За грим все още не съм мислила
![]()
с униформата..косата ми е на леки къдрици и мн рядко я изправям,май ще си остане каткто обичайно....грим-обичайния.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ето така бях облечен на миналият 15-ти септември...
за тази година сме замислили с най-добрата ми приятелка да се облечем в един тон аз ще съм с бомбе риза дънки и един хубав колан тя ще е с капела и хубава рокля.. абе ще си направим снимка да ни видите ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Дънки, тениска, ризка и кецове.
Ако е топло вместо с дънки ще съм с едни къси панталонки.
И малка чанта през рамо, поне да имам място да си навра боклуците :Д:Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
еми аз сиг ще си сложа дълги дънкир потник и суичър а и кецове![]()
![]()
ако евентуално почна работа(чакам да ми се обадят) ще си заредя много мощно гардероба(харесах си около 5 чифта обувки засега хаха) . ако не,ще си ушия поредната пола с висока талия и най-много да си купя едни нови обувки
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ще съм с униформата.. косата мисля, че ще е изправена, както винаги. Но като се замисля до тогава може да усъвършенствам някоя от техниките си за къдрене, но едва ли!Грим- фон дьо тен, черен молив, спирала и гланц...
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Като бях по - малка се впрягах седмица преди 15ти да мисля как да съм облечена, прически глупости ..![]()
Сега .. въпреки, че ми е последен учебен ден няма да правя нищо по - специално! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
за мен ще е първа година в друг град и университет ..смятам да е панталонче някакво или дянки с ризка и обувчици
Светли дънки, розова блузка, изчистена, със средно дълъг ръкав..
обувки с ток - не мога да им определя цвета .. може би нещо между кафяво-сиво-пепеляво
грим.. както обикновено- черен молив, спирала, сенки
прическа ще видим![]()
Ако преждевременно си купя още нещо може да си променя " тоалета" .