- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първи учебен ден....
Дълъг бял панталон, черни пантофки, блуза още не съм избрала. Това ще е. Аз не нося аксесоари като чанти, колани и гривни.![]()
каквото намеря в гардероба на сутринта на 15ти септември...
А що не го кажеш правилно-едни дънки!?Първоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
![]()
Българи сте,бе поне говорете правилно!
Първоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
дънки - само мн. ч. - вид панталони от здрав и обикновено твърд памучен плат / Тълковен речник Габероф, изд 2001г/
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
InnchetO`bE ..ако бях късокрако тролче щях да си обуя къса рокля (за да ми се вижда пу****a и да не ми гледат късите и дебели крака ,както ще стане и при теб) и нямаше да съм на токчета штот имам комплекси за ръста си (както става при теб)....ай хой се самоубий
...мисл,че имаш грешна представа за себе си и се надценяваш
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ами аз съм виждала снимки на InnchetO`bE и има мн хубави, дълги крака и е висока към 1.70 , така 4е не е тва , което казвашПървоначално написано от `noтhИng...
![]()
П.П. `noтhИng, нищо ли4но, не се заяждам, просто отбелязвам![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Нямам намерения да обличам нещо по-специално. Ще съм с новите кецове, дънки и новата блуза.![]()
..всеки може да дава снимки...колко са негови...др въпросПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ее ти пък сяПървоначално написано от `noтhИng...
неини са, най малкото 4е рега й в муцунки бе6е нещо от сорта пак на ''ин4ето '' . аз така и не разбрах що спорите? как 6е се обле4е си е нейна работа се пак, аз 8-ми клас и аз бях пощуряла, мн бях на кеф 4е по4вам в нов клас и т.н...така 4е аз напълно я разбирам
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ми аз съм го измислила-ако е хладно времето ще съм с някви нови дължи дънки и с няква нова дълга длуза.Ако не е мн хладно ще съм с нови дънки и с стара тениска и ново горнище такова тънко.А ако е топло ще съм с една лятна поличка и с един летен потник които мои да се каи че са нови, защото не съм била с тях на даскало и се едно са нови.А за косата-мисля да си я направя на пресата на вафличка.Грим-може само една спирала да сложа или спирала ии малко молив и тва ще е.За сега така мисля да съм
![]()
В нашият клас пък сме страшни суетии...Със сигурност 95% от класа ми ще е с нещо по-официално.
За дрехи - ако е топло,мисля с една бяла рокля и токчета - сандали.
А ако е по-студено - не знам.Дънки и някаква блуза.
За косата - изправена и само горният пласт на масури.Може и да я топирам в корените.
Грим - обикновеният си:пудра,руж,спирала,черен молив и очна линия.
Рядко слагам сенки,ама за 15-ти може да си направя "опушен".
Мдаа...сега ще си кажете,че все едно на бал отиваме,ама...
То всъщност при нас дори не се води нещо специално - така си ходим.
моляя ??Първоначално написано от sladur4etyYy
чакай малкоооо .. не е ли по -важно дали АЗ се харесвам отколкото дали някаква пикла в форум ме харесва а ?
![]()
http://mucunki.com/37503
http://vbox7.com/play:486d5246
?? скайп да искаш ? и там да ти дам снимки ?? имам около 2000 на разположение .. ?!
аиде ся дай ти снимки да видиме кой е трола с къси дебели крака ?
ПП. 172см съм ! Ти колко си ?![]()
и btw говорех за точно това облекло :
http://img.mucunki.com/img/pics/375031219791368.jpg
http://img.mucunki.com/img/pics/375031219611905.jpg
Tъмни дънки на DENIM.От тези дето са като гащеризон ,само че без презрамки..а нз как да обясна..надолу са тесни.Ризка,не съвсем официална и черни маратонки на Adidas.А косата на масури.
Аа,искам като на BeBsItO грима,на подписа.Ще те викна да ме гримираш.![]()
da ti kaja za nova godinako si obleka ko tolkoz sa panikiosvate parvi u4eben den da bqhte 1vi klas oki ama....Първоначално написано от BeBsItO
hi4 nqma da mi 4e e parvi u4eben den danki potnik aideeeeee ;D
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Minalata godina si kupih edin kafqv komplekt(imah 4uvstvoto 4e ne otivam na u4ili6te,a na rabota) i bqh edinstvenata,koqto izob6to e izlqzla,za da si kupi po-specialni drehi za denq
.Taq godina oba4e nqq da stane
![]()
Isn't life great?
дънки, бяла тениска, бели кецки, бял часовник! пукнете се от яд!![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
що замлъкна ?Първоначално написано от InnchetO`bE
![]()
Тцтц само се джафкате кой колко е висок ..![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Щом имаш да и казваш нещо го направи на ЛС.Първоначално написано от InnchetO`bE
![]()
Хубаво направи момичето,като спря да осира темата,последвай примера й.![]()
Първоначално написано от EmanueLa^_^
Be careful what you wish for
'Cause you just might get it !
мене ми е все на ум че просто видя , че не е права и предпочете да не се излага повечеПървоначално написано от masal
![]()
не се джафкам колко съм висока и т.н. просто отбелязах ,че не е права за това , че съм ниска и с дебели кракаПървоначално написано от Elisa`Day
а точно обратното
![]()