- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против тениските на групи?
Продиктуван от ТАЗИ тема реших да попитам - за или против сте носенето на тениски на групи и изобщо носенето на отличителните знаци на своята музика (или субкултура).
еми да носят...какво значение има?
я пусни тема
"за или против носенето на чорапи"![]()
Който както иска да се носи.
Аз не харесвам метълския стереотип за камуфлажи, кубинки, мешки (или както се казваха тея торби) дълги коси.
Но пък си нося със кеф моята тениска на paradise lost (май трябва си купя на още някоя група, хах :] )
хъхъ..
Мда...Първоначално написано от Psychopath*
Абсолютно не ме ебе.
Собственост на Canis_Dirus
Wtf ... кой каквото иска да си носи![]()
Една от любимите ми тениски е една на Nightwish с обложката на Once и си я обожавам....
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Въпреки че имам 4-5, вече не ги нося почти, защото са широки. Ако бяха някакви по-тесни по става. Пък и сега не ми е до такива неща.
Нищо, че оня ден си купих едни карирани широки панталони от На тъмно...![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Няма значение...Всеки да си носи каквото иска...![]()
Аз пък се кефя на такива тениски. Имам на любимите си групи. И ебаси темата. Утре ще питате 'кефи ли ви да дишаме, амаааа... няма ли да е по - яко, ако не дишаме'...
Тениски на групи...не ме радват много. Но щом правя тениски с някакви отличителни знаци (даже днес трябва да са готови новите), значи няма да съм против![]()
Предлагам следващите 1021032193182 души след мен също да напишат колко е тъпа темата, да добавят по едно "пффф" за по-сигурно, и ще го разберем най-сетне. Страхотно.
По темата =>
Нямам нищо против, самият аз си ходя с такива тениски в по-голямата част от времето. Просто са ми удобни, пък и гледам да си избирам тениски на любими групи с любими обложки, които просто ти носят някакво успокояващо чувство като ги мъкнеш.
Amorphis - Silent waters, примерно.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мен пък зверски ме дразнят тези разпространените с обложка отпред, някаква отвратителна материя и бляяя (каквито се намират в Адския Кон примерно). Супер грозни са и съм против тяхното носене от естетическа гледна точка. Не че нямам няколко такива, ама не ги нося![]()
Иначе имам една хубава хубава женска тениска на Металика с просто едно надписче и яка картинка в тъмно сиво (тениската е черна). Имам и на Бодъм тениска, която е с обложка отпред, обаче изгледа адски добре, защото самата тениска е черна, а всичко по нея е червено. Не някакви грозни шарении. На гръбчето също има надпис, който също е червен. И двете са ми подарък, ама са яки.
Saatana vittu perkele hate crew!
Е, от Коньо и т.н. са боклучави, идеята е от Уизърда/СмФ-а (новия), може да са по 29 кинта, но материята си е супер, пък и са на Fruits of the loom ;]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Да бе, ясно. Ама има едни видове, дето мнооо ме дразнят. Пък и това с обложките на албуми не ме кефи особено...
Saatana vittu perkele hate crew!
Имам на Metallica - MAster of puppets
Предимно си я нося у нас, ама и на вънка се случва да излизам с нея.
Твоята на Аморфис е много добра... в смисъл, рядко се срещат яки метъл тениски.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
az si haresvam samo moita teniska s Epica-We will take you with us
ina4e ne me interesuva dali nqkoi nosi takiva teniski ili ne![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Много против![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Радвам се че ме разбират![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Аз имам една на Депеш Моуд и много и се радвам.
Така че, им се кефя...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Мноооого са ми грозни.![]()
на мен лично не ми харесват(говоря за тези с някакви групи по тях)и никога не бих носила такава,но ако на някой му харесват защо да не носи?! всеки има право да се облича както писка,така че...![]()