- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До колко годишна възраст продължава растежа на гърдите?
индивидуално е...на 17 и половина съм и още ми се развиват...
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Като станеш на 100 дори и ще почнат да се смаляват...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Като станеш на 100 дори и ще почнат да се смаляват...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Гърдите ръстат до 18 години.
хх..сори за въпроса но могат ли да се свалят сантиметри от подгръдната?като отслабнеш примерно?мисля си че не може но все пак да питамче аз съм по широка и ми е много тъпо като вляза в някой магазин и като реша да си купя сутиен да си намирам подходяща чашка но да съм широка..веднъж мн си харесах един сутиен и всичко ок чашката ми беше точна но..не можах да го закопчея малко ми остана беше останал последния модел и
и винаги е така продавачката тря да търси нещо по широко
подгърдната ми е 80-81
![]()
Cruel Intentions
haha nqma kak da otslabne6 i da ti se namali podgr1dnata, vse pak tova e gr1dniq kosh i tova otdolu sa rebra , nqma kak...
--------Iskam da vi pitam kak use6tate, 4e vi rast1t g1rdite???
Moite ot 2 godini ne sa mr1dnali ;( imam li nqkakav 6ans da porasnat ;-(
, a sym na 15 godini
![]()
![]()
моите започнаха да растат на 13
а ся спряха изведнъф
и не искат да растат повече - на 16 съм а са много малки как да им помогна да пораснат ??? кажете ми моля виииииииии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami ne znam v druga tema imashe savet che kolkoto poveche bira tolkova po-golemi gardiПървоначално написано от sexapilkata
(seriozno)
Наскоро го четох в някакво списание май,че беше .. Гърдите растата до 19 години .. Макар,че при всеки е строго- индивидуално .. До макс до 19 ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Потърси във форума има много теми .. където момичета споделяха,че има забележим резултат като са пили хмел .. Не знам дали е вярно . но .. нищо не губиш .ПровериПървоначално написано от sexapilkata
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Здр. Имам познат които е пластичен хирург таа казва че растежа на гърдите е до 21 год.![]()
хмел???това кво еПървоначално написано от _miShlence_
![]()
Cruel Intentions
днес точно гледах едно списание ..не съм сиг но май беше БРАВО ..и там некфа същото popita ..ии психологът отговори че до 19 години продължава растежа на целия организъм ..а и ти в момента си в пубертета ..не се бой ..и същ0 така беше написал че плуването помага за развиването на гръдния кош ..![]()
xa super savsem seriozno az treniram pluvane!!!Първоначално написано от rnbbaby666
mss za otgovorite vi
Щот се пълнят с мляко..Първоначално написано от sasha_90
така си е..
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
правилно !! бабите за тва и сега продължават да пият боза и се съмнявам че е от глад
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
az mislq 4e e do k1m 20-21/2 ne pove4e...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!