- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли домашен любимец?
Imate li si domashen lubimec? Ili ako nqmate bihte li pojelali edin den da si nabavite?Ako imate kakav e ,ima li si ime,slusha li Vi?Kakvo obichate da pravite s nego nai 4esto i kakvo e mnenito na mama i tati za lubimeca Vi?
![]()
♥ ♥ ♥
имала съм много-кучета,котки ,папагали,рибки,хамстери..... .Като бях по-малка имахме изключително много рибки в един голям аквариум,сега имам едно коте.
Az sum imala zaici, kucheta,ribki i kotki.No sega si imam samo edno kote.Kazva se DjonsunIzkluchitelno debel i marzeliv, i dokato s predishnite mi kotenca obichaha da si igraem toq samo spi i qde...nishto drugo!
No pak haresva da si go guskam...edin takav pufkav i debeli4ak..aiii na mama sladurcho
![]()
♥ ♥ ♥
Имам домашни любимци кучета- Сара,Джони и Рекс.
От бебе съм свикнала да живея с куче.Сега си имам лабрадор-Джино се казва.Много си го обичкам.Нашите нямат нищо против него![]()
Имам ку4о - изто4ноевропеец
![]()
Страшно го оби4ам, направо не мога без него!
![]()
Робинята на Quench
Куче, на 17 години, учудващо жизнено за възрастта
А в момента издирвам най-сладкото мъжко санбернарче, за подарък за рожденния ден на гаджето![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Аз имам котка.Жужа се казва.Северноамериканска е породата и.Слуша.По цял ден спи и яде,но пък си я гушкам.Баща ми беше против,но майка го изправи пред свършен факт и така вече 3-4 години си имам коте.На 10 години е.
Ебаси 14 години в тоя форум
дааа, имамммм кралски пудел, средна височина, черна козина и е мн миловидничка...
наще ми я подариха, така че няма как да имат нещо против нея. а и когато аз съм заета винаги има кой да се погрижи за нея \/
ето клипчето, което и направих: http://vbox7.com/play:60187d18
dam sladka puhkava kotka \/ mnoo si q bi4kam
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
imam nemska ov4arka
da slu6a me
mnogo go obi4am
kazva se SARA
Мдам имам персийска котка,никак не слуша още е мъничка и прави супер много бели и тва дето беше преди по шкафовете ся е вътре в тях щото почти всичко дет се чупи лесно го нямаиначе котараната ми се казва Мага,ами нашите се превързаха към нея и нямат нищо против :]]
Да имам. Две кучета и коте.Котката е мъжка,перийска,черна и изключително кротка,на годинка и половина името му е Хъни.Едното куче е мъжко а другото женско.Мъжкото се казва Херос и е кавказка овчарка,с кафеникаво-черна козинка,за жалост ужасно зъл и много хапе както непознати така и хора от семеиството,на 7 години е. Женското е някаква смеска (прилича на булонка) беличко казва се Джеси и е на 5 .Много любвеобилно и мило животинче,обича да е краи хора и мн им се радва.
П.П. Имах и хамстер на преклонната възраст от 3 години.Казваше се Джуди и беше бял.Мн симпатично мишле въпреки че хапеше.
Куче, 2 котета, вече 3 папагалчета и огромен аквариум с рибки.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Оооооо имам си едно писначе 1 годинка е и е такава обиковена - европейска късокосместаАма колко си я обичкам просто си нямате на представа като сестричка ми е
Казва се Сани и ми е подарак от най-добрата приятелка \
/ Много ме слуша милата една такава малко плаха е ама много сладичка
Мама и татииии ами обичат я естествено ,въпреки че прави малко белички ама нали е коте се пак
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
![]()
imah kote....do predi 4 dni kogato vnezapno umrq ...malky..bezza6titno na 1 mesec i polovina ...takova igrivo i sladky kote...sutrinta se sabujdam i to umrq v racete na mama ....
![]()
![]()
![]()
iii mnogo gadno..Първоначално написано от SUGAR_F
na men po princip mi stava mnogo gadno kogato zagubq domashen lumec,naparvo se kasam ot rev ponqkoga..
Sajalqvam...da ne e bilo bolnichko ot neshto'?
![]()
♥ ♥ ♥
mm nz ...taka i ne razbrahme dali e bilo bolno![]()
![]()
Аз се радвам на мачката на жена ми щот слуша хип-хоп и сичките шитове дет пея :P бтв пак да пиша:Викито-мн ме изкефи тоя аватар баце![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Имам брат имам сестра имам куче имам тарантула......стига толко![]()
Имам си,да!Но понякога ми иде да го изхвърля през прозорецаПървоначално написано от Vikitooo
Морско свинче е
Казва се НЕ СЕ СМЕЙТЕ,предупреждавам....Га ганел
Понякога ме слуша,но понякога не.Смисъл,седи си кротко в аквариума,но понеже е в мойта стая и само като чуе някой да отваря вратата или да говори като почне да квичи,все едно го колят и така ми прави номера в 4 часа или 3 сутринта и ме събужда ииии направо полудавам!!Ужасен е понякога.Какво обичам да правя с него?Да го взема и да си го галя и да го целувам,толкова е сладък и пухкав.А като легне по ребро,на една страна и се отпусне иии ми иде да го изям.Той понеже е доста дебеличък в сравнение с обикновените морси свинчета и бих си го гушкала цял ден,но е много непослушен
Но въпреки това си го обичкам,вече ми е от една година.Иначе имам и далматинец.Като малки със сестра ми много често сме спали при леля ми и дядо ми и да не кажа направо,че си живяхме там.И много обичахме да гледаме 101 далматинци,на ден по 2 пъти.И започнахме да искаме да ни вземат далматинец и те ни взеха.Но вече не ходим често при тях и не я виждам често.Иначе се казва Елиза,на 7 години е и е супер мързеливааа!Но е голяма сладурана,макар че веднъж щеше да ми извади окото и дядо ми я преби,изкриви тръбата на прахосмукачката от гърба й
И сега понеже не я виждаме често и ако ни види със сестра ми започва да скимти,да лае и само ни раздава целувки и ни скача,не ни оставя на мира...Хах,та това е общо взето.
Имала съм иначе със сестра ми 3 папагала,но 1ния го изяде котката на съседите,другите два излетяха през прозореца...И водна костенурка е имала сестра ми,но я подарихме преди няколко месеца на едни приятели,понеже ни писна да се занимаваме с нея.Това са ни и също били домашните любимци!
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Тарантулите са ми най-най-най-най-противните животни.Толкова ме е гнус от паяци,че ако ме полазят направо съм в моргата...И като на мен са ми гнусни някво ми е странно,че други хора си ги възприемат обикновеноПървоначално написано от ~egoistiC~sister
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Да имам.Куче-Лиза и котка -Гергана.Даже котката ми миналия месец роди 4 малки котенца (плахчета).Всичките ми животинки мн си ги обичам!!!!!!!!!!
имам имам най неверотното куче на светаказва се Чери.Женско е
породата му е английски сетер
на 7 годинки е милата вече почна да старее а за мене вираги ще си остане малкото бебе което винаги мее обичало
ама и аз си я обичам,дори повече от всичко на света който ме познава знае моята страст по Чери каква е:
ето я
(може да щтракнете за да я видите на по голям екран)
![]()
Имам зайчеПреди 3 год реших да си направя подарък за РД-то,влезнах в един магазин и си взех зайкото
Наште първоначално бяха в някъв шок,щото аз се изтрисам неква на вратата с заек...ама сега много му се радват и го обичат
Искам супер много едно лабрадорче,ама и ако куче донеса вкъщи по същия начин,този път ще ме изхварлят
![]()