- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще взимате ли стипендия?
Ще взимате ли стипендия? Аз да![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
aaaми аз би трябвало да взимам (имам 5.60) ама с тая ста4ка..нз не с1м подавала документи,няма6е как и нз сега![]()
е то и аз така..ама все си мисля че стачката няма да повлияе ...Първоначално написано от zvezdi4ka_su
Имаш право на социална.Тя е от успех 4,50 до 5,49.А от 5,50 е за отличен.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Аз трябва да взимам стипендия за отличен,но министъра не ги ли замрази тях(за тази година)?!
Аз да ,ама нз кога ще почне това даскалото че да да си оправя документите![]()
не
Аз няма да взимам. Всъщност никога до сега не съм взимала, а съм отличничка. Стипендиите всъщност на кого и за какво се дават?![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
btw po zakon pi6e 4e stipendiite trqa da sa 20% ot min rab zapalta ili ne6to takova, a tq ot dogodina e 220lv.... praete si smetkata kolko sme precakani i kolko godini podred...... ina4e 6te vzemam i vinagi sym vzemal... imam 5,90 i ne6to uspeh (rekorda mi ot si4ki godini do sega
)
hehe bravo .. az taz godina 6te vzimam za pyrvi pyt ( 10 klas sym .. prosto sym v gimnaziq i 8 klas bqhme ne6to kato podgotveta i t.n. a ina4e vinagi sym bila s uspeh nad 5.50) btw i moq uspeh za 9 kals e nad 5.90 ... hehe prili4ame siПървоначално написано от vodolei4e_m
![]()
da shte vzimam imam uspeh 5.93 \/
Тази година съм 9 клас. Сега ми стана ясно защо не съм получавала досега стипендия-била съм прекалено малка. Значи от тази година и аз ще мога да взимам. Благодаря ти за информацията.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
samo deto az sym 12 klasПървоначално написано от glezan4e
![]()
)) , no i az bqh pogotve 8 klas i po4nah ot 10 da zemam :P ,
uspeh na vsi4ki i neka i nie dignem sta4ka za 100% uveli4enie na stipendiite koeto ni se polaga po zakon koito qvno ministara ne e 4el... qzak
Оолее и аз тва го чух и ми стана лошо.. Верно ли е наистина??Първоначално написано от sasha_90
Ако да, е ужасно и да не ми минават с тоя номер, че замръзяват стипендиите, защото учителите ни писали оценките без да заслужаваме.. щото аз си спуквам задника всяка година. Писна ми от тъпия министър и от глупостите, които върши.![]()
![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Не съм взимал.
не спадам към умните деца![]()
аз ще взимам за 2-ра поредна година =D>![]()
![]()
wtf?!Първоначално написано от ThE^SsSwEeT^LaDy
![]()
стига, бе, хора.. ама, вие сериозно ли?!
това е пълен абсурд! от къде го чу?
Собственост на Canis_Dirus
Еми имам 5.78 и би трябвало да взимам![]()