Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
amm az prohojdam v risyvaneto na komiksi xDD i az bih ti kupuvala komiksite stiga da sa zzabavni i interesni, intrigyvashti..zashtoto teq koito sa vmomenta na pazara sa ili klasi4eski kato spiderman, justice league i spawn ili bebeshki kato Winx [za witch nishto nqa kaja kefat me ] ili bezsmisleni kato Gown [pone za men ] vijdash, 4e sam zapoznata gore-dolu s tfa koet se predlaga zna4i sum tursila hubav komiks, noo zasega nqma takuv na NORMALNA cena do 3lv ... taka 4e ka4ilinkove [smisul pone tfa bi trqalo damoish da go napraish] ili si dai portfolio-to [trqa da imash ako she praish komiksi] i kato ti vidim iskustvoto she precenim ;D taq na profila ti e hubava no za kartinka, ne za komiks
i pak kazvam tozi post e napalno SUBEKTIVNO mnenie, ako iskash ne se vliqi ot nego no se pak sam budesh potencialen klient
uspeh
хммм начи аз говоря за изцяло направен комикс 150-200 страници дебел. но от твоето мнение ми идват няколко мисли :
ти май търсиш някакъв реалистичен комикс който не знам какво може да има в него, но за съжаление реалистично не е нещото което се опитвам да докарам в комикса с пандата от аватара ми, НО в момента правя комикс за който все още не мога да говоря(голема тайна е ) но като цяло ще излиза към края на годината в френски формат 60 страници с твърди корици и историята е доста реалистична за стила на рисунката не мога да говоря тъй като той е част от тайната
"портфолиото ми" или нещо подобно на портфолио се намира на drazebot(to4ka)deviantart(to4ka)com (линкове не мога да пускам- и те са ми забранени в тоя форум ) а можеш и просто да натиснеш линка от подписа ми
а да попитам ти какъв точно комикс търсиш- какво търсиш в един комикс- арт стил, история ???
аз като цяло в комикс търся забава и интересна история