Цитирай Първоначално написано от SINDEL
Хей, хей Знам те аз тебе!
Ровех из нета за то4но такива хора, които се занимават с рисуване в БГ и попаднах на един форум, където бяхте се събрали много. Убий ме, не си спомням как се казваше. Но там ти разглеждах доста от нещата и много много ми харесаха.
За съжаление оба4е, според мен тук хляб за комикси няма. Абсолютно бих те посъветвала да се махаш в 4ужбина, ако можеш. Имам познати, които също ба4кат във фирма и правят игра, та горе-долу ми е ясно положението на консепт артистите тука. Не е като да ви плащат много. Поне не толкова, колкото би трябвало да взимате в сравнение със заплащането извън БГ. И вси4ки гледат да се прика4ат към някое друго студио или фирма и да се изнасят. Знаеш как е, предполагам.

А ина4е си много добър, според мен ще е глупост да седиш тук и да се надяваш нещо да се промени. Ходи някъде, където ще има как да си развиваш таланта и да взимаш пари за това, с което се занимаваш.

Поздрави и успех
хмм ами да ти кажа аз работя в доста известна international фирма za igri и парите наистина са добри не знам твойте приятели дали са в бг фирма и каква фирма е тази но повечето фирми които са в бг са на добри заплати