vij momiche ne se pritesnqvai az bqh v podoben sluchai visoka sam 150 i bqh 48 kg chuvstvah se ujasno zashtoto vsichki se podigravaha gledah nqkolko filma v koito uchastvaha slabi i krasivi momicheta sled tova drygi filmi v koito uchastvaha krasivi na palni momicheta i taka se nadahah nqkak si che iskam da ostlabna.. pravih koremni presi izkluchih hlqba i pochti nqmah apetit neznam kak stana tova da nqmam apetit.. spored men namali hlqba postepenno i nakraq go spri.. izbqgvai sladkite neshta qj poveche plodove i zelenchuci..i gledai kolkoto se moje poveche da se dvijish bilo to razhodki kolelo gimnastika bqgane ili neshto ot sorta izarashodvai energiqta si kazvali sa mi che se otlabvalo ot slednata deita :cqla sedmica qdesh kiselo mlqko s istiskan limon vbtre... neznam kak e ne sam go probvala no zavisi vseki organizam razlichno... a do kolkoto do maika ti moqta maika sashto mi kazvashe podobni neshta no spored men go kazva ne za da te ubidi ili neshto podobno naprotiv da te nadaha da otslabnesh... nadqvam se da sam ti pomognala