- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- приятелки или предателки????
През лятната ваканция се събрахме всички момичета от нашия клас и започнахме да излизаме заедно.Бяхме много задружни и се забавявахме,споделяхме,пра вихме много неща заедно,даже направихме танц.На 1 Септември заминахме на Гърция,първите 2 дни всичко беше много хубаво,бяхме постояно заедно,на 3 ден се преместихме в други стаи и последните 2 дена ДЖЕСИКА и ЕЛЕНА се промениха неусезаемо,отбягваха ни,не разговаряха с нас,изобщо все едно не ни познават.В последствие разбахме,че едно от тези две момичета се е целувало с момчето,което харесва другата ми приятелка.Тя започна до отрича всичко,макар да бяха видени от много хора. На връщане бяхме разделени,като се прибрахме,обсаждахме случилото се по скайп.Нямаше особен резултат,Джесика и Елена си отделиха и изкараха виновни нас за това разделение.Все пак се сдобрихме.И ето,че отново се появиха проблемите.Започнаха да ни отбягват,да не са съгласни с това,което ние искаме.Един ден излязохме и Елена отиде да викне Джесика,докато ние ги чакахме у друга наша приятелка и се разбрахме да се чакаме отвън.Както винаги,те си бяха решили друго и ги намерихме на място,за което не се бяхме разбрали.Когато седнахме до тях те станаха и казаха,че отиват до магазина.4акахме ги един час,а през това време те са се крили от нас и са бягали,за да не ги видим.С това чашата преля.Даже Елена,която предполагаемо ми беше най-добра приятелка каза,че ние никога не сме били истински приятелки.Никога не съм очаквала такова нещо от тях двете.Именно Елена хиляди пъти ми беше казвала да не си отделям от групата ни.Сега те двете са най-добри прятелки и не си говорим.Кажете ми честно,тези двете найстина ли са ни били приятелки или просто са се престрували???
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.