.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Мога ли да сменя училището???

zdraveite znachi v1prosa mi e sledniq....minalata godina kandidatsvah i me prieha i nali zav1rshih osmi klas v ezikova paralelka.. i nali mi se vodi podgotve godinata ta v1prosa mi e dali moga da se premestq naprimer v nqkoi dryg grad no pak da prodalja da ucha v ezikova paraleka smis1l nqkakvi preravnitelni li izpiti trbva da d1rja ili ? blagodarq vi predvaritelno i se izvinqvam za latinicata
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

Голям фен Аватара на o0ps
    В 9 клас имах нова съученичка от друг град, която е била по същия учебен план (подготвителна в 8 клас) и без никакви приравнителни изпити се е прехвърлила.

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    moje
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    В 9 клас имах нова съученичка от друг град, която е била по същия учебен план (подготвителна в 8 клас) и без никакви приравнителни изпити се е прехвърлила.
    и аз така мисля :] айде успех

moje

Да може да се прехвърлиш естествено,но да речем ако си учила немски да си с паралелка с немски.. Мисля че не се държат преравнителни изпити,но ако ще се местиш в друго училище където няма такъв език и няма подготвителен по точно,мисля че 1 година ти се губи . .Но не съм сигурна-тей като не учиш разказватлените за 8 клас .. ии затова

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Да, можеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си