.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен

Как да се стегна...???

zdraveite ..!! zna4i iskam da mi dadete nqkakvi suveti kak da se stegna 4e nqkva se 4uvstvam kato babi4ka vla4a se i mn me myrzi ... murzime i da y4a si4ko pls daite nekfi suveti {{oslednata lubov me dovyshi }}} ta molqvi daite nekfi syveti kak da se stegna da ne se vla4a kat oxluv .. i da ne me mrzi 4ak tolko

P.S. ne pishete typi otgovori molq vi za suveti a ne za podigrafki ...
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Всичко е въпрос на вътрешна нагласа...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Град
    Своге
    vij trqbva da imash nqkakva cel,za da budesh entosiazirana.Az naprimer minalata godina bqh kazala na maika mi,4e ako zavursha s nad 5.50 6e mi pozvoli da si napravq ki4uri .Oba4e az taka i ne zavurshih s jelaniq uspeh puk i ve4e ki4uri ne iskam .Tui 4e trqbva cel da imash.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ...

запиши се на танци или волейбол... нещо което да те раздвижва и да искаш да мърдаш иначе няма как... сядаш и учиш

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    съгласна съм с предишното мнение(аз миналата година се уговорих с майка ми за същото ) . трябва да си поставиш нещата като цел пред себе си,за да постигнеш желания резултат

Повече от фен
    trudnoo ee ta ... v nashiq klas a mn malko xora koito sqdat da y4at si4ko na prepisvane go karame i taka kato si v okoliq kudeto seki gleda da prepishe i ti stavash kato tqx a za cel ne se se6tam ?? primerno?? ne6to ..{{ ee AZ zavyrshx s 5.00 ama na6te iskaxa pove4e ..sig ne se se6tam za motivaciqta 6toto imam vsi4ko koeto si poiskam ... i taka sa teq deca v moq klas makar4e az iskam da imam cel .. .

P.S. Mn sAm ZLeE
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Re: kak da se stegna...???

Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    P.S. ne pishete typi otgovori molq vi za suveti a ne za podigrafki ...

То това си е за подигравка
    По темата: Запиши се на волейбол, баскетбол или там нещо с много тичане. Забавно е (стига да не те мързи ), ще се раздвижиш и ще се почувстваш по-добре
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

ми или тръгни да спортуваш нещо или ти трябва мотивация..моята мотивация за тази година е ако изкарам успех над 5,50 отивам другото лято в германия с приятели

zapi6i se na nqkak1v sport 6te ti se otrazi mn dobre
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Moiто мнение,миличка е че наистина ти трябва мотивация.Избере си нещо което ужасно много искаш,но не можеш да го получиш.Или пък,ако в класа ти има някой който е по-добър от теб..да му покажеш че той е отдолу.Имам в предвит,натрий носа на всички в класа

Повече от фен
    offff mersi mila no teq ot klasa mi sa strashno typi i zadrusteni deca prosto nqma smisal aa moje bi na fitnes tfa mi doide na glavata

Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    offff mersi mila no teq ot klasa mi sa strashno typi i zadrusteni deca prosto nqma smisal aa moje bi na fitnes tfa mi doide na glavata
    Aми..и това е идея...

Град
    В Страната на чудесата ;р
    Намери си ново гадже. Мен винаги ме стимулират такива неща
    http://www.girl-in-love.hit.bg

"I love to live and live to love!"

Просто можеш да спортуваш нещо или ходи на фитнес за да се стегнеш поне малко.
    ¤ ‰ Никога не се опитвай да разбереш всичко - някой неща не са от значение.. Никога не прикривай чувствата си : Когато си щастлив - отдай им се.. когато не си - преживей ги! Никога не се страхувай да направиш нещата по-добри... ¤ ‰

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си