- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се стегна...???
zdraveite ..!! zna4i iskam da mi dadete nqkakvi suveti kak da se stegna 4e nqkva se 4uvstvam kato babi4ka vla4a se i mn me myrzi![]()
![]()
![]()
![]()
... murzime i da y4a si4ko pls daite nekfi suveti {{oslednata lubov
me dovyshi
![]()
}}} ta molqvi daite nekfi syveti kak da se stegna da ne se vla4a kat oxluv .. i da ne me mrzi 4ak tolko
P.S. ne pishete typi otgovori molq vi za suveti a ne za podigrafki ...![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Всичко е въпрос на вътрешна нагласа...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
vij trqbva da imash nqkakva cel,za da budesh entosiazirana.Az naprimer minalata godina bqh kazala na maika mi,4e ako zavursha s nad 5.50 6e mi pozvoli da si napravq ki4uri.Oba4e az taka i ne zavurshih s jelaniq uspeh puk i ve4e ki4uri ne iskam
.Tui 4e trqbva cel da imash.
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
...
запиши се на танци или волейбол... нещо което да те раздвижва и да искаш да мърдашиначе няма как... сядаш и учиш
![]()
съгласна съм с предишното мнение(аз миналата година се уговорих с майка ми за същото) .
трябва да си поставиш нещата като цел пред себе си,за да постигнеш желания резултат
![]()
![]()
![]()
![]()
trudnoo ee ta ... v nashiq klas a mn malko xora koito sqdat da y4at si4ko na prepisvane go karame
![]()
![]()
![]()
i taka kato si v okoliq kudeto seki gleda da prepishe i ti stavash kato tqx
a za cel ne se se6tam ?? primerno?? ne6to ..{{ ee AZ zavyrshx s 5.00 ama na6te iskaxa pove4e ..sig ne se se6tam za motivaciqta 6toto imam vsi4ko koeto si poiskam ... i taka sa teq deca v moq klas makar4e az iskam da imam cel .. .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Mn sAm ZLeE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Първоначално написано от exclusive__16
То това си е за подигравка![]()
![]()
По темата: Запиши се на волейбол, баскетбол или там нещо с много тичане. Забавно е (стига да не те мързи), ще се раздвижиш и ще се почувстваш по-добре
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ми или тръгни да спортуваш нещо или ти трябва мотивация..моята мотивация за тази година е ако изкарам успех над 5,50 отивам другото лято в германия с приятели![]()
...
zapi6i se na nqkak1v sport 6te ti se otrazi mn dobre
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Moiто мнение,миличка е че наистина ти трябва мотивация.Избере си нещо което ужасно много искаш,но не можеш да го получиш.Или пък,ако в класа ти има някой който е по-добър от теб..да му покажеш че той е отдолу.Имам в предвит,натрий носа на всички в класа![]()
![]()
![]()
![]()
offff mersi mila no teq ot klasa mi sa strashno typi i zadrusteni deca prosto nqma smisal![]()
![]()
![]()
![]()
aa moje bi na fitnes tfa mi doide na glavata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aми..и това е идея...Първоначално написано от exclusive__16
![]()
Намери си ново гадже. Мен винаги ме стимулират такива неща![]()
Просто можеш да спортуваш нещо или ходи на фитнес за да се стегнеш поне малко.![]()
¤ ‰ Никога не се опитвай да разбереш всичко - някой неща не са от значение.. Никога не прикривай чувствата си : Когато си щастлив - отдай им се.. когато не си - преживей ги! Никога не се страхувай да направиш нещата по-добри... ¤ ‰