- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Храстчето ви"
Въпроса ми е: Как изглежда тотака де не в смисъл че искам да го вида, искам да знам стрижете ли го бръснете ли го к'во го праите (остаате го да расте та да стане кат грива? ) или съм гледала в некви форми си го бръснат
![]()
А вие?
Като на затворник прическата![]()
Be Happy Be Model !!
ако питаш Да нормално е да се бръснеш опитай .... даже е по-добре да се ч*каш избръснат/а ...... нямам нерви иначе да си го бръсна в няква форма....... а и сигурно няма да се получи ,а на стилист Няма да ходя ......
Не целта е цел, а пътят
а и ако момчетата могат да кажат как им е по-удобно?
Еми оставям лека прическа отгоре,много мъничка...![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
ем да понякога ме мързи да се бръсна, така че ако видиш съвсем набили косми не се тревожи Нормално е ....... все пак не мога всеки ден да се бръсна....Първоначално написано от buns_
Не целта е цел, а пътят
Az sam gaden metal i hrastalaka mi e tolkova golqm i gast, che cql Kitai moje da se napushi ot nego
аз съм пряк човек и ще задам още един въпрос без да увъртам и то пак тъм момчетата:та става въпрос за ако кажа например лижете некоя там отдолу, как предпочитате да е?
хаха не е истина 1 път отидох на козметик(мом4е съм) и нали сядам там по4истват ме...идва 1 клиентка позната на козмети4ката и докато аз бях под парата и правиха коламаска..ама нещо се обърка кръв имаше ..мен ме напира на смях...щото аз съм под парата а тя на 50 см от мен зад някфо като параван...не знам как издържах...оттогава не съм стъпвал в салона и.Първоначално написано от cMon
![]()
Обичам приятелката ми да е гладка отдолу. Но ми харесва и късо "подстригана" - абе просто да не е прекалено много. А, честно казано, когато я лижа отдолу дори предпочитам да не е абсолютно гладка. По хубаво ми е...
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
pu 4e sam i az v purviq moment si pomislih 4e stava duma za koz4e be, no i da nqma ni6to lo6o v tova da si go brusni6 to daje si e mn higieni4no![]()
N-R-G
Късо-подстриганТака изглежда.
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
що мигаш такаПървоначално написано от sladko_teenche_v
не е ли нормално ти кво да не харесваш да си го къдриш на маша
![]()
Апа мойто е ено руноооооооо, начи ат си го извада моо изплета елеци на целия китайски нароооод. и обичам кат го навра ня некоя, да и обвия лицето с него и тя да не моо гледа даже![]()
![]()
не бе на мене с маша ми е по-удобно пробвах с ролки и много убиваПървоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
а иначе: епилираш се? а ти кво упойка ли си биеш преди тва
мене от епилирането на крака ме боли и там долу... абе луда си точкаПървоначално написано от sladko_teenche_v
бръсна го цялотомай гол охлюв се казваше
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Dam и аз и смятам ,че така е най-"приятно"Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
дамммммдаже на мен самата ми е мн по приятно като се пипам
![]()
![]()
be a good boy!!!