- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новото даскалоооо
Ново даскалоолеееее тва е хем яко щото никой не те знае хем , че е гадно щото не позноваш никого
![]()
мда и аз ше се местя обаче познаам двама-трима![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
И аз нямям търпение да видя новия клас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
aми то и аз нямам търпене но все пак от стариятт ми клас сам с някой от яслата и ми е много мачно че всички се разделихме кога ще ги видя на едно място пак заедноа пак за новия клас да и аз нямям търпение да ги видя и отначалото обаче ще е малко страшно , но хора няя се предаваме остават ни още 5 години до заваршване и това е така ,че кефете се сега на съочениците си и училището и даскалите , че после няма да го има
![]()
и аз се познавам с пове4е от половината от стария ми клас от яслата оба4е не може винаги да сме заедно.Не че няма да ми липсват-напротив -аз ще продължа да се виждам с приятелите ми от стария клас ,обаче нямам търпение да си намеря и от новиял![]()
![]()
![]()
лелелеле аман от тия теми!! Разбрахме, че се радвате, почти секи се е радвал, ама тфа ващо ееесяка втора тема е за тва ох ми новото даскало, да ида ли с мама, ох ми големите грижат ли се за малките, ох тфа, ох онова ..... тъпо еее ... поне пишете в старите теми
ооооооооооооооо само да дойде 15![]()
бааа мн сте ентусиазирани всичкии аз бях така мин. год., ама в момента, щом си видях класа, вълнението отмина. а дано не са разочаровате, като мен
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Едва ли после ще говориш така!Първоначално написано от letilili
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Az da vi kaja hich ne mi pukashe ,obache sega neshto me hvana shubeto.Naistina hem e qko ,zashtoto edva li ne zapochvash nov uchilishten jivot i nikoi ne te poznava >obache mislq che na 15 shte byde dosta konfuzno za mnogo hora .Ai uspehi na vsichki i ne se pritesnqvaite![]()
Мене по скоро ме е страх защото това се нови хора и ако не се получи между назе![]()
И азПървоначално написано от letilili
![]()
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
аз пък няма да съм с нов клас ама пак искам да си видя старите мушмуроции![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az 6te sam nova i sam pod naprejenie no da se nadqvame 4e vsi4ko 6te e ok![]()
skype-natito_0889
ух и аз съм в новоно приятеля ми учи там . . .. / за последна година/ ии момичето с което излизам по принцип и тя учи там.. ии съм се настроила да е яко
![]()
а уе и аз искам да дойде 15ти,ама стария ми клас повече няма и да го вида и ми е мноо гадно
![]()
![]()
а пък и на 15ти ще ти е некво мноо сковано,ни ги знаеш кви са ни нищо.направо като се сета ми иде да се издрайфам от притеснения
![]()
![]()
Nqmam tarpenie da doide 15 i da si vidq noviq klas![]()
dano se razbirame s tqh
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
И аз ,И аз...Първоначално написано от krisence
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''
И аз ще съм в ново у-ще, нов клас, обаче въобще не ми пука че не познавам никой, защото много бързо ще се запозная.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Когато и аз бях 8 клас се страхувах,исках да почнем за да видя класа си и прочие.Мога да кажа,че страха е временнен.Страхувах се дали ще си намеря компания,как ще бъде в класа и разни такива ама всичко е ок![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз па неам търпение да дойде 15 да напсуам сички от стария ми клас и да хоим да си пием.
+1Първоначално написано от srpsko_1988
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1