За мен кифла значи надута чалгарка
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
Първоначално написано от little_star
това ако го вида някъде ше припадна
![]()
Who's next!
to4noПървоначално написано от SkyEatsAirplane
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Първоначално написано от Force_bladeR
daskaloto ima takiva i se kat gi pogledna sa prebivam po stalbite![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Nai - Dobriq mi fr mi vika kifla![]()
![]()
![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
За мен " кифлинки " са тези момичета, които се водят и като фешън - ки, слушат чалгичка, надути...
Имам предвид, " кифла " може и да не засяга всички девойки които послушват този стил музичка.
Абе с две думички " кифла " е женичка, която се облича като фешънка и има самочувствийце в повече.
И да, не са ми приятни. Пийс. xD
В новото ми даскало дали не е фраш бе момче ахахахахахххх.... кифли , фешанчета , рапърчета...абе всякви позьорчета....направо УЖАССС....
кифла е неква надута чалгарка с превишено самочувствие, която като застане пред огледалото облече си марковите дрешки (ла Илиенци) нацупи муцунката и се снима Си МисЛи чИ и ЦентЪрЪъ НъЪ СвИтЪъ .. :PpPpP хах смешни сте !
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Кифла..такава дето ако я видиш без грим ще се оплашиш..такава дето ако не се снима в огледалото на някой кенеф по гащи с 3 тона грим и муцуна тип маймунско дупе няма да е тя..такава дето пише ТтТТаАКкАаАа..такава дето казва че слуша хаус но всъщност си върти мазния гъз на Гергана и Преслава..е тфа е..аа и да не забравя в профила и трябва да пише КуЧкЪъЪ СъМ и КФооОо?!?
THE END![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Кифлите според мен са... същества! Неща! Неща които обичат да се обличат що видят на ветрините в мола което е на стойност над 500 лево, но после търсят нещо което е същото но за 20 лева. Мразят себе си и искат да се променят. Как? Може би като сложат достатъчно грим, че да не можеш да видиш в деиствителност очертанието на лицето, да носят очила които скриват горната част на лицето им. Били са кротки? Сега са отворени и мислят, че трябва да привличат голямото внимание към себе си. Странно животно са и сигурно скоро ще ги дават по Дискавъричанъл. А ние мислихме, че емотата са опасни... Даже се опитват да докарът вид на косата си като на някое емо, но понякога депресията им идва в повече щом разберат че хора като мен и много други ги оплюват и им сочат постоянно средни пръстчета. Но не, затова им трябват тези очила! Да прикрият сълзичките и да се правят на непукистчета. Явно в бъдеще биха прокарили и кариера в шоубизнеса от този техен актьорски опит. Странни са, а аз немога да понасям нито една. В даскало като моето се намират малко, но щом с епоявят някакви зайци с топирани коси, много грим и на студа по късе гащета... нали знаете - "От студ умри, гъзар бъди" .
You are the antidote that gets me by
Something strong
Like a drug that gets me high...
xhauxhay .. снимката на онова момиче с големите цаки и нацупените устни и топираната косица прелича на мене .. отностно тези които са против така наречените " кифли " ше им кажа само , че има завиждат за всичко... тва , че вие не може да си топирате косата и вашите не ви дават да се гримирвате и не ви дават пари за цаки не означава , че "кифлите " демек фешънките сме били грозни курви , които си " скриват грозното личице с 5 метра цаки " ... ае осъзнайте се малко .. ;]
Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)
И после пак ми разправяйте,че не били тъпи..Айде отивай да се гримирВаш и да те няма.Първоначално написано от MisSsKaTa
Пуснато на: Съб Дек 06, 2008 10:33 pm Заглавие:
И после пак ми разправяйте,че не били тъпи..Айде отивай да се гримирВаш и да те няма.
xhauxhau .. зле зле .. ми да ше се гримирвам , поне имам пари за гримове .. и нема ми казваш кво да прааа сесс се?
Всъщност нямаш пари, а твойте бавноразвиващи се родители имат. Предполагам от социалните помощи които им дава държавата, защото те прикриват, че работят нелегално като чистачи на тоалетни.Първоначално написано от MisSsKaTa
лижи на баща ти косматото междумъдие е щи поря гъзеца .. не ме приъесняя че ше хвана хепатит ..
"Кифла" се отнася най-вече до външния вид, Признавам си. И мен са ме наричали така. Няколко пъти за една вечер. На морето. С приятелите ми щяхме да ходим да вечеряме в другия край на селото(за Влас говоря). И аз се "барнах" с едни ярко червени сандалки на висок ток, каишка през глезена - класика(за 29 лв от разпроджба), къса бяла поличка(30 лв), тъмносин потник с връвчица през врата, дългичък(10 долара - обичам разпродажби), червено коланче в тон със сандалките над потника(назаем от приятелка, ама вече си имам мое), обичайната ми руса коса, свободно падаща; грим: едно от момичета ме "мацна" със сребриста очна линия, спиралка(нямам много мигли, ама поне са дълги), червено червилце(тя все така ме гримира - много й харесвам по този начин). Момичетата - в тон с мен. Докато стигнем до заведението, три пъти чух да ни наричат кифли. Мога да ви гарантирам, че никоя от нас не е куха, не слуша чалга, нито хаус и не се лепи на маркови неща(освен на Seven Seconds). Какъв е изводът: "кифла" е външен вид. Ни повече, ни по-малко.
ПП: MisSsKaTa, някои се опитваме да защитим "кифлите". Моля те, не обезсмисляй усилията ни, като доказваш, че "кифлите" са тъпи парчета без образование и възпитание. А, да, човекът каза за "гримирВането", за да подчертае неграмотността ти, а не, за да ти казва какво да правиш...............................
Абе ти да не си руса?!Първоначално написано от MisSsKaTa
![]()
Кифла казвам на момиче, на което след като му изсипя една кофа с вода върху лицето няма да го позная.
+1 .. ;]]Първоначално написано от cherinka
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
da pravasi i to mnПървоначално написано от cherinka
MisSsKaTa сесхме се спокс![]()
Са едно голямо БТВ:Това че някои няма грим не значи е беден(не че ония мизерни гримове дето ги ползвате са над 5лв ма както и да е)
а означава че цени естествената красота и не му трябват пет тона грим за да се почуства красив и значи че не му пука за такива мизерни детайли като някоя друга пъпка която за вас е по-важна и от глобалното затопляне.
Завиждаме ти?-Пхах не ставай глупава(не че не си)но какво да ти завиждаме?Дънките ти които са ти два размера по-малки?Изтощената пършива коса която е като плашилата по полята(от тях и гаргите бягат)
или токчетата на които едва се крепиш но с които би преминала и Сахара само защото си отиват с блузката ти?
Най-лошото е че сама не осъзнаваш колко си жалка и надали някога ще разбереш.
П.П.cherinka ще ти кажа само че външният вид говори много за хората![]()
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
romaine<3
момиче което се глаи и мисли за ваншния си видПървоначално написано от kokk
![]()
![]()
:P
някви с 20 тона фон дьо тен с раздърпани от изправяне и присадени коси ... .. ....
- 30 тона грим
-къси поли
-правят се на фешънки,но не ги грее
- циците на 6
-токчета,всякви
- присъдени,изкуствени коси
- ' без цигари ' няма живот
- снимки по сутиен и гащи
- не може да си кифла, ако нямаш гола снимка по някой сайт за запознанства,особено в gepime