Цитирай Първоначално написано от cherinka
..да ви иам и коментарите и мненията..
Всяко добре изглеждащо момиче, което си знае мястото според вас е кифла?
Аха, ясно...
Това, че е задоволена материално от семейството си я прави кифла?
Добре, мили мои.
Това, че някой има голяма част от това, което на вас ви липсва, не означава, че е надута селска фешънска пръчка.
Нима не разбрахте, че няма значение кво имаш и кво нямаш, а важното е да имаш някакви отговорности към образованието си, семейството, приятелите, да си разбран човек.. и т.н
Да вземем за пример мадамата от снимката.
Какво като косата й е топирана? Какво като има големи цаки? Какво като се е облякла по този начин? Какво като слуша хаус и се друса? (примерно ако го прави де)
Това са само част от нещата в нейния живот...... Нима е глупава (всъщност какво означава човек да е глупав? Да се облича и държи по този начин? Евала ако мислите така, зле сте). Нима с нея не може да се говори? Нима не разбира от нищо в живота? Нима не може да си сготви една проста манжда?

Това, че някой бил надут...
ае моля ви се....
мислите ли, че дори и аз мога да се държа мило и любезно с всеки срещнат или с всеки пич, който ме заговори в дискотеката, на улицата или в някое друго заведение? Мислите ли, че и вие понякога не сте се имали за красиви и не сте вървели с наперен нос? Всичко това доказва всъщност колко много обичате себе си и се цените.
Чесно казано прекалявате на моменти с просташките си изказвания.
Може би до няква степен завиждате, че не изглеждате така и не сте до толкова коментирани и прочие.
Стегнете се!
cherinka напълно съм съгласна че няма нищо лошо едно момиче да се поддържа и всеки има избор на стил и аз лично познавам много такива момичета с които може да се разговаря спокойно просто в днешно време има много хоро които прекалено започват да харесват себе си и нямат търпение да кажат за това на целия свят но това зависи лично от човека а не от стила му на обличане или избора му на музика