- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кое предаване мразите най-много?
Ало къщатата,големия въпрос и сички такива ...
Бизнесът идва,Сеизмограф и секви такива
![]()
"Имаш поща" просто ме изкарваше извън нерви."Море от любов" - същата историяХулиган Вучков и неговото там предаване (не му помня името
) хмм..всичките онези, на които трябва да станеш десети и да ти се обадят за да познаеш някаква си дума -.- за Слави не ми се коментира..и за всичките риалити бози.На тях поне може да се смееш.
има още много - "Ясновидци" примерно ама не ми се изброяват
![]()
аууууууу откачам като намеря от сорта на бързи пари.... познай думичката .. алабала малеее тая за 2 минути повтаря едно и също изречение 200 пъти "и сега дами господа това може да е вашият шнас само трябва да се обадите на едикой си норем..." ауууууууууу отврат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не гледам много често тв,иначе на мен ми стана много банално "Море от любов"![]()
Суетата.Моят любим грях.
i az nqmam mn vreme za tv ina4e to4no tfa more i imash po6ta - bullshitПървоначално написано от Dessynka
+1Първоначално написано от SUNSHINEmags
![]()
сигнално жълто напраоооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вс ме дразнят и затва от 3 месеца тивито не е работелопредпочитам като имам време да си седна на компа
шоуто на Неддо сега не сам го гледала ама е мн тъпо така като гледам рекламата ..
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.