- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември - отново на даскало :)
+1 и аз съм така.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
П.П. Към зайците: не се вълнувайте толкова много да не останете разочаровани![]()
ами днес,докато преговарях по немски,осъзнах,че нямам желание да почва учебната година....
someone else...
+1Първоначално написано от бръм
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
+12876453958673034758491247567Първоначално написано от SexyYy_k0tenceEe
![]()
Нещооо тая годинка.. не ми се ходи.По принцип като дойде Септември, ми се ходи супер много.Този път обаче не е така.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ох още една тема с коментари от сорта на: "Ходи ми се, ама щот съм в ново даскало!"Само аз ли не съм се вълнувала толкова от рано?
По темата- не бих отказала отново да сме юни или да повтарям 9-ти клас, като цяло не ми се става рано особено.
Don't worry, be happy!
аз искам на даскало не по друга причина просто сега ще сам 8 клас ,ще имам нови съученици и главната причина да ми се ходи на училище е да се запозная с тях не за друго но от друга страна не ми се ходи много защото ще ми липсва целодневното висене навън и преди малко си мислих за училище и ме хвана агонията по миналото ми даскало и бившите ми съученици и приятелиизобщо не знам какво искам
![]()
азз се вълнувам,щот съм в ново даскало,с нови хора...общо зето ше ми бъде инт първият месец и после пак ще искам да съм ваканцияя ... искам да поччнем даскало и след един месец пак да е лятна ваканциямечтии ...мечти,мечти...
хаха Bubbly ми кво да се прави ... зайци !Първоначално написано от Bubbly
ще разберат че не е голяма работа
![]()
Ми аз тая година ще бъда 8ми клас в ново даскало ... повечето ми фр се вълнуват да видят новия си клас,да си изградят нов имидж,но аз ... винаги съм мразела даскалото!Нито знам какви учебници трябва да си купувам,нито съм си купувала тоалет ... и изобщо не знам как ще издържа цяла учебна година ... искам си лятотоооооооооооооооооооо оооо !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
спокс бе момиче на училище се ходи за да се учи ... не се притеснявайПървоначално написано от VikSsit0oy
![]()
![]()
Не.Не искам да виждам шибания си клас.Повръща ми се от тях.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Нямам търпение да влезна в класата стая имаме бели дъски вече и всичко е новоСъс съучениците си се виждахме през ваканцията.Пък и ще се имаме н ови ученици след 8 клас
![]()
Вече почти съм се подготвила и чакам 15-ти
хах мм аз пък нищо не съм си зела няам и огромно желание да ходя ..
не не същност лъжа .. искам да ходя щото ми умразна да вися в нас след тфа наванка по цял ден едно и сащоо ,,,, искам ДАСКАЛОО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Hmm glupavi vaprosi otnovo..... Ne ne mi se hodi mnogo qsno! zashto li??
eto gi dozinata pri4ini:
1:Shte sum prinuden da se zanimavam pak s smotaniq mi klas....
2:Shte trqbva da u4a...
3:Sig shte hodq na shkola....
4:Shte mi se gavrqt po-golemite i dokolkoto se poznavam nakraq shte qm boi...![]()
5:Shte trqbva da se zanimavam s tupi daskali..
pozitivni pri4ini koito me karat da mi se hodi:
1:Sq sum 9 klas i sig shte moga da zabiq nqkoq ot osmite :P
2:To mai ima samo 1..... lamerska rabota
ЪЪЪ! Да видя свинската мутра на Мюмюн или мазната фешънска на Самуил! Бляк!!! Цял предиобед с тея дебили, дет не знаят кьорава дума на френски. Не изгарям от желние. Преди в старото даскало нямах търпение, ама вече втора година ще почна в новото и кат знам кви са Цербери всички искам да си марзелувам в нас.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
15-ти наближава.Но защо по дяволите всеки трябва да и го напомня.![]()
Чувствам се ...зле.Нямам никакво желание да ходя на даскало,не искам да виждам класната си стая,нито съучениците си
Не съм се подготвяла.Нито дрехи,нито нищо.Нямам още нито една тетрадка и химикал.
На мен ама вобще не ми се ходи на даскало-тая година ще кандидатцтвам и ще е много работа.![]()
![]()
юпиииииииииииииюпииииииииииии
юпиииииииииииииииии
![]()
малее нямам си и на представа защо се вълнувам толкова след като няма нито да съмзаЯк
нито нищо ' .. ама те зайцитее много се прритесняват като гледам
![]()
иначее да купих си чанта ии няколко нови парцалки :P
даже вчра и няколко тетрадки си купихмалее докато пишех май ме звана ток
![]()
![]()
нее аз тряа да ида да се лекувам .. чао
![]()
Абе хубаво е че си почваме отново да има малко интрига тва онова..а и гадното е само че ще ни бягат 2 момичета от класа мой приятелки УЖАС.. !
Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !![]()
Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !
![]()
Лаал последна година на даскало (12 клас)![]()
Училището радва само накрая изпитите ще са гадни (а може би не)
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
mi opredeleno se vulnuvam. taz godina 6te sum zai4e v ezikova gimnaziq i malko me e strax. ina4e v4era si nazex razni parcalki, ximikalki, re4ni4eta i tetradki. i da ve4e mi se trugva na daskalo, za6toto tova lqto mi se stori tvurde dulgo ( prosto nqma6e mn interesni momenti)![]()
Ох, аз вече няма да съм в училище, а в университет. Много ми е мъчно! Радвайте се на дните, прекарани в даскало, защото са най-хубавите!
Серизно! В клас ми имаше много интриги, карали сме се като луди, но имаме и супер весели моменти. Чак като се разделихме, разбрахме, че си липсваме ужасно. Но времето никога няма да се върне! Престанете да приемате училището като бреме, да се стряскате заради контролни, оценки и т.н. Това не се помни след време, помнят се веселите моменти с приятелите! Радвайте им се сега докато е време, че после ще искате да изживеете пак миналото, ама напразно...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mi taq godina shte bada zai4e i 4estno kazano mnogo se valnuvam![]()
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!