.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Ауу и аз ще съм зайче .. Мен ми е кеф сега за новото даскало и хора .. Иначе не ми е зор за учене и такива неща

Мега фен Аватара на sasha_90
    Желание за училище-средна работа.Но като се сетя за "великата троица" и вече не ми се ходи.

Здравейте!Регистрирах се тук,защото прочетох много отговори и искам да ви кажа една нещо(не искам да се заяждам с никого)
    Престанете да говорите неща от сорта на "Взех си разни парцалки,тетрадки и т.н." Имам предвид ,че трябва да се радвате на това,което имате и да оценяте дрехите , а не парцалките,които са ви купили ,защото родителите ви работят ,за да имате всичко.... Да ,и аз съм в тази възраст ,но знам какво е да гледаш един "парцал"от витритана на магазина и да знаеш,че не можеш да си го купиш....ако аз бях на ваше място щях да се радвам...
    Та за да не спамя ето и мнението ми относно 15 септември:
    За зайците,няма какво да се притеснявате,не е нищо особено,отивате ,запознавате се с класа си и това е....няма начин да не го намерите,затова недейте се притеснявайте толкова...
    В крайна сметка това си е ден като другите,няма смисъл да се впрягате толкова...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ми ако е само за купона...а всъщност аз само заради това ходя :P

Пф.. иде даскао мн тъпо тфа.. който го измислил бял ден даневиди ьха вово.. ем кфо ви кая.. кат знам кфи здухани са моя клас получаам удар ьа тъпо е..

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Изобщо не ми се ходи и не ми се мисли нито за 15-ти, нито за следващите 9 месеца. Много ми е чудно защо всички говорите за шибания 15-ти Септември!
    Дрехи не съм си купила. Купувам си, когато имам нужда, а не когато започне или свърши учебната година...
    +1
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Изобщо не ми се ходи и не ми се мисли нито за 15-ти, нито за следващите 9 месеца. Много ми е чудно защо всички говорите за шибания 15-ти Септември!
    Дрехи не съм си купила. Купувам си, когато имам нужда, а не когато започне или свърши учебната година...
    +1
    +5643

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Винаги съм ентусиазирана, ама много бързо отминава желанието...
    хихи
    иначе сега налазвам по магазините да си взимам разни нови нещица (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Еми взела съм си нови дрешки,защото имах нужда,но пък ги взех точно около 15-ти.Тетрадки и такива неща не съм си накупувала,ще изчакам да видя какво ще искат.Радвам се,че почваме училище,защото ми писна вкъщи.Да,спя до 15,да,мързелувам много и ми е хубаво,ама не може цял живот така.Нямам търпение да видя съученичките ми,въпреки че цяла година се карахме за няма и нищо.И съучениците се радвам,че ще видя. Винаги около 15-ти почвам да мрънкам,после обаче ми става приятно.Помагате си на контролни,хилите се през часовете,простотията върви като зараза. И от досадно,ти става приятно задължение.Не знам защо тая година съм особено ентусиазирана,че ще видя всички от класа си и най-вече един тип с рошава коса от по-горните класове.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хихи, заради момъка ще да е тоз необичаен ентусиазъм...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Хихи, заради момъка ще да е тоз необичаен ентусиазъм...
    \/

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    На мен малко ми се почва вече защото искам да се съберем всички от класа ... Но като се сетя че ми е последната година в даскалото и като знам какво ме чака след това изпити, университети... Затова ще кажа нещо на малките зайчета радвайте се на това което ще ви предложи новото училище и изживейте пълноценно всеки един момент ... Това се отнася и за другите класове де ... А аз ще се опитам да изживея една незабравима последна година ..
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Очаквам го единствено заради новия клас, новото училище.. не ми се учи бе хораа

Град
    Варна
    na men mi se hodi , makar 4e v na4aloto pokrai vhodnite niva e trudni4ko.kolkoto i da sku4ah lqtoto , to mina mn b1rzo.za tetradki ne ,ama ne se pritesnqvam 6toto mama raboti v knijarnica za drehi-mn qki si kupih.ama az pove4e iskam da doide 20 septemvri , 6toto imam rojden den ama ne e 4ak tolkova gadno v u4ili6te kolkoto nqkoi govorqt.az 6te sam 11 klas i imam strahoten klas taka 4e uspeh na zaicite
    Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Мм нямам никакво желание.Като знам какво яко лято си изкарах, и като се сетя сега колко ще е скучно... Иначе дрешки си купух, учебници не още. Съучениците....мм да може да ги видя
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Оф, ми не знам и аз. Не бих се отказала от още месец ваканция, още
    повече от октомври като почнат студентите и не знам колко ще се виждам
    с повечето ми приятели ;/ Още повече с началото на година почва и
    стегнацията и "дисциплината" (*rofl*). абе, ще се постараем
    Don't be aroused, by my confession
    Unless you don't give a good Goddamn about redemption
    I know Christ is comin', so am I.

Igne Natura Renovatur Integra.

Боже, не, въбоще не ми се ходи! Нито учебници съм си купувала, нито тетрадки, а дрешки ала-бала си купувам по принцип, не специално за даскало, защото не го приемама мн на вътре... Изобщо не ми се занимава честно казано, искам пак стачка.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    в твоята глава
    Никак не ми се почва даскало,като знам колко яко лято си изкарах и като се сетя че всичко ще свърши след 5 дена ми се плаче. Не знам как ще издържа тея 9 месеца
    I kissed a girl and i like it

Град
    Rivendell, Middle Earth
    Dali mi se hodi hmmm, da. Za6to ne? AKo si v priqtnata kompaniq i obstanovka ne se use6ta u4eneteo , a po cql den e kupon... Koito zane kak da se zabavlqva v to4nite momenti , vyob6te nqma d aizpitva oteg4enie ot trudnite uroci Aide uspeh na vsi4ki
    P.P sega 6te sym 9-ti klas i si obojavam klasa :*
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Град
    EastPerih (Исперих)
    оффф не ми напомняй те.Аз имам и някви думи да казвам на 15.иначе на 16 искам да ида ,че да се видя с хората,ама на 17 и по-нататък не искам да ходя

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от simba007
    Верни наближа 15,ама незнам дали ми се ходи.И да, и не.
    +1i na men taka ,xodi mi se edinstfeno 6toto imam mn fr tam po kafeta ala bala
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    High..High..
    Не ми се ходиии Искам още да е лято...
    I do very bad things and I do them very well....

ехХх!СЕга след като си купих нови дрешки за учебната година,нямам търпение да ги покажа....а и да се видя с всички фр

Още нищо не съм си взел И все пак съм се подготвил много или малко щот ще съм водещ на 15-ти септември :P А по принцип мн мн не ми се ходи щот вече му се вижда края на даскалото...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си