- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември - отново на даскало :)
Ауу и аз ще съм зайче .. Мен ми е кеф сега за новото даскало и хора .. Иначе не ми е зор за учене и такива неща
Желание за училище-средна работа.Но като се сетя за "великата троица" и вече не ми се ходи.
Здравейте!Регистрирах се тук,защото прочетох много отговори и искам да ви кажа една нещо(не искам да се заяждам с никого)
Престанете да говорите неща от сорта на "Взех си разни парцалки,тетрадки и т.н." Имам предвид ,че трябва да се радвате на това,което имате и да оценяте дрехите , а не парцалките,които са ви купили ,защото родителите ви работят ,за да имате всичко.... Да ,и аз съм в тази възраст ,но знам какво е да гледаш един "парцал"от витритана на магазина и да знаеш,че не можеш да си го купиш....ако аз бях на ваше място щях да се радвам...
Та за да не спамя ето и мнението ми относно 15 септември:
За зайците,няма какво да се притеснявате,не е нищо особено,отивате ,запознавате се с класа си и това е....няма начин да не го намерите,затова недейте се притеснявайте толкова...
В крайна сметка това си е ден като другите,няма смисъл да се впрягате толкова...![]()
Ми ако е само за купона...а всъщност аз само заради това ходя :P
Пф.. иде даскао мн тъпо тфа.. който го измислил бял ден даневиди ьха вово.. ем кфо ви кая.. кат знам кфи здухани са моя клас получаам удар ьа тъпо е..![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Първоначално написано от comics
+5643Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
Винаги съм ентусиазирана, ама много бързо отминава желанието...
хихи
иначе сега налазвам по магазините да си взимам разни нови нещица (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Еми взела съм си нови дрешки,защото имах нужда,но пък ги взех точно около 15-ти.Тетрадки и такива неща не съм си накупувала,ще изчакам да видя какво ще искат.Радвам се,че почваме училище,защото ми писна вкъщи.Да,спя до 15,да,мързелувам много и ми е хубаво,ама не може цял живот така.Нямам търпение да видя съученичките ми,въпреки че цяла година се карахме за няма и нищо.И съучениците се радвам,че ще видя.Винаги около 15-ти почвам да мрънкам,после обаче ми става приятно.Помагате си на контролни,хилите се през часовете,простотията върви като зараза.
И от досадно,ти става приятно задължение.Не знам защо тая година съм особено ентусиазирана,че ще видя всички от класа си и най-вече един тип с рошава коса от по-горните класове.
![]()
Хихи, заради момъка ще да е тоз необичаен ентусиазъм...![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
\
/
На мен малко ми се почва вече защото искам да се съберем всички от класа ... Но като се сетя че ми е последната година в даскалото и като знам какво ме чака след това изпити, университети... Затова ще кажа нещо на малките зайчета радвайте се на това което ще ви предложи новото училище и изживейте пълноценно всеки един момент ... Това се отнася и за другите класове де ... А аз ще се опитам да изживея една незабравима последна година ..
Очаквам го единствено заради новия клас, новото училище.. не ми се учи бе хораа![]()
na men mi se hodi , makar 4e v na4aloto pokrai vhodnite niva e trudni4ko.kolkoto i da sku4ah lqtoto , to mina mn b1rzo.za tetradki ne ,ama ne se pritesnqvam 6toto mama raboti v knijarnicaza drehi-mn qki si kupih.ama az pove4e iskam da doide 20 septemvri , 6toto imam rojden den
ama ne e 4ak tolkova gadno v u4ili6te kolkoto nqkoi govorqt.az 6te sam 11 klas i imam strahoten klas taka 4e uspeh na zaicite
![]()
Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!
Мм нямам никакво желание.Като знам какво яко лято си изкарах, и като се сетя сега колко ще е скучно...Иначе дрешки си купух, учебници не още. Съучениците....мм да може да ги видя
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Оф, ми не знам и аз. Не бих се отказала от още месец ваканция, още
повече от октомври като почнат студентите и не знам колко ще се виждам
с повечето ми приятели ;/ Още повече с началото на година почва и
стегнацията и "дисциплината" (*rofl*). абе, ще се постараем![]()
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
Боже, не, въбоще не ми се ходи! Нито учебници съм си купувала, нито тетрадки, а дрешки ала-бала си купувам по принцип, не специално за даскало, защото не го приемама мн на вътре... Изобщо не ми се занимава честно казано, искам пак стачка.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Никак не ми се почва даскало,като знам колко яко лято си изкарах и като се сетя че всичко ще свърши след 5 дена ми се плаче.Не знам как ще издържа тея 9 месеца
I kissed a girl and i like it
Dali mi se hodihmmm, da. Za6to ne? AKo si v priqtnata kompaniq i obstanovka ne se use6ta u4eneteo , a po cql den e kupon... Koito zane kak da se zabavlqva v to4nite momenti , vyob6te nqma d aizpitva oteg4enie ot trudnite uroci
Aide uspeh na vsi4ki
![]()
P.P sega 6te sym 9-ti klas i si obojavam klasa :*
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
оффф не ми напомняй те.Аз имам и някви думи да казвам на 15.иначе на 16 искам да ида ,че да се видя с хората,ама на 17 и по-нататък не искам да ходя
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
+1i na men taka ,xodi mi se edinstfeno 6toto imam mn fr tam po kafeta ala balaПървоначално написано от simba007
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Не ми се ходиииИскам още да е лято...
I do very bad things and I do them very well....
of nablijava daskalo![]()
![]()
zapo4vase pak ma4eniee
![]()
![]()
:P
ехХх!СЕга след като си купих нови дрешки за учебната година,нямам търпение да ги покажа....а и да се видя с всички фр![]()
Още нищо не съм си взелИ все пак съм се подготвил много или малко щот ще съм водещ на 15-ти септември :P А по принцип мн мн не ми се ходи щот вече му се вижда края на даскалото...
![]()