.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83

Град
    Plovdiv
    аз лично имам нужда от още 1 лятна ваканция
    :}

Град
    София....
    To stana tupo samo da tupeq iskam na daskalo

axa

"Здравейте!Регистрирах се тук,защото прочетох много отговори и искам да ви кажа една нещо(не искам да се заяждам с никого)
    Престанете да говорите неща от сорта на "Взех си разни парцалки,тетрадки и т.н."

Miii kat ne iska6 da se zaqjda6 si trai ma... :P slu6ai sa 6tom si imam "mama i tatko" da mu kupuvat razni ne6ta ili taka nare4enite "parcalki" mene ne me int kakvo misli6 ti tova 4e ti ne moje6 da si pozvoli6 takiva raboti ne ozna4ava 4e trqbva da pi6e6 haplivi komentari... tova 4e va6te te li6avat ne zna4i 4e i az ili koito i da bilo ne moje da pi6e taka..i da se kefime na novite si "parcalki" zatova ako moje si zatvori ustata i hodi da pase6 kravite...

Хм ходи ми се искам да си видя новия клас ала бала ,но хубаво ще е да учим 1 мисец и после пак 2месеца ваканция
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Цитирай Първоначално написано от desityyy
    Хм ходи ми се искам да си видя новия клас ала бала ,но хубаво ще е да учим 1 мисец и после пак 2месеца ваканция
    de da be6e taka
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Защо се кефите толкова бе....???Не ми се ходи не искам и да чувам за тази дата... За последна година ще съм и ми става адски гадно и от една страна яко.....Смесени са ми чувствата....

Емии не бях особено развълнувана ... ама исках да си го видя класа (поне час от хората де ) ,, пък и ваканцията започна да ми дотъпява ,, * дрехите си ги бях избрала ... ии честно казано беше горе-долу ок ,, само дето се скъса да вали и ние некфо ~~ аз и още четири момичета сме се набутали под три чадъра ии така през целия ден
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    зайче съм ми готино беше.само дето валеше дъжд и "церемонията" не се състоя. сега си се кефя на класа и даскалите и така. само не разбирам що толкова много хора не обичат даскалото,но както и да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си