- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември - отново на даскало :)
heyy 15 nablijavakak se 4uvstvate ? iskate li otnovo da flezite v klasnata staq i da se vidite sas sau4enicite si ? izob6to imate li jelanie za novata u4ebna godina
podgotvihte li se ve4e -novi dre6ki ala bala :P
Zai4eta za vas trudna li 6te e tazi godina ? napregnati li ste predi da se vidite s noviq si klas ?![]()
men li4no mi sa hodi na daskalo 6ot e mn qkoae enjoy :}
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Не.
Верни наближа 15,ама незнам дали ми се ходи.И да, и не.
Опф голяма съм кукувица.Вече не мога да заспя,понеже все си мисля за 15 септември,дали няма да се изложа нещо или ддзн![]()
.Адски много се вълнувам и ако става въпрос за дрехите вече си ги избрах(то не,че големия костюм де).Освен всичко вече ми писна от ваканцията така чее....
нямам желание, искам само да се видя със съучениците, но не и да се започва с входни нива и изпитвания по всички предмети наведнъж![]()
първите години и аз се вълнувах...![]()
![]()
Изобщо не ми се ходи и не ми се мисли нито за 15-ти, нито за следващите 9 месеца. Много ми е чудно защо всички говорите за шибания 15-ти Септември!
Дрехи не съм си купила. Купувам си, когато имам нужда, а не когато започне или свърши учебната година...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз учебници и тетрадки нямам още вие дали са кефим на 15 септември![]()
Има хиляди ткива теми...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
хаха не си единственПървоначално написано от [R
а по темата - не изгарям от желание![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
![]()
+1Първоначално написано от PsychoPatt
93% от загорелите тийнейджъри днес не са яли макарони.
Ако ти си от останалите 7% си купи бойлер-кабриолет !!!
на мен пък много ми се ходи..нали съм заек тая година![]()
![]()
иначе съм си купила много симпатични тетрадки...и разни дрешки...иначее супер много ми се ходи....![]()
in defense of our dreams...
Ходи ми се,ще бъда "заек" в т.нар. Електро в гр.Русе,ще търся нови приятели,гадже
и ще трябва да се доказвам пред новите учители
![]()
![]()
![]()
Абе не ми е много мерака да почва даскало, ама кат се замисля нали съм зайче-байче, предполагам ще е много яко!Дано морковите и зелето са в по-оскъдна бройка
.Купила съм някви тетрадки,нови дрешки ии очаквам 15ти.
Дано в класа са пичове
![]()
nqam tarpenie, padam si rabotoholik..a ot noviq klas ko da sa pritesnqam..se mi e taq obshto vzetodosq takiva izrodi sam vidqla nishto nqa da ma uplashi xDDD si4ko sum si kupila imam adskata ranica Dakine [sq da sa isfukam malko ;D ] nqa da mi e trydno shtoto sam v angliiska a sam u4ila dosta vreme na 4astna shkola i daje prodaljavam..imam poznati v noviq klas-qki i ne 4ak tolkova... shi ima i drazgi, to e qsno no kato cqlo nqam tarpenie ;D
Абе хора стига сте пускали теми дали се радваме,че идва 15 септември.То бива бива вълнение и нетърпение,ама чак пък така.
По темата-аз се кефя,че наближава биенето на училищния звънец.
OFf tui seki den go 4uvam ;D xaxa mi nablijava ko da sa prai mi az sq shte sam v novo daskalo za 9ti klas nali ;D xaxa i daskaloto e leko v remont i moje da ni razprasnat po drugite u4ili6ta i hi4 nqmam golmo jelanie zashtoto 6te sam i vtora smqna i petak si sta t6k ot sqkade ;D ama mi e se edno taman da otbivam vremeto do 7 6toto v kashti do 7 sam na compa i 4ak togava izlizam ;DПървоначално написано от Lil`G`Girl
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
e to koi ima?!Първоначално написано от [R
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Офф направо ме убихте ...говориш за училище на неразбираем език ...
Ем кат наближава ОК
![]()
men li4no mi se hodi za da se vidq s FrIenDovEte ama ne mi se po4vat izpitii![]()
Изобщо не ми се почваКато се сетя, че всяка сутрин тряя ставам в 6.30 , а и да ходя на уроци и тренировки не ми се почва никак. Харесва ми да се излежавам до 12 ама няма как
![]()
.. Ужас , въобще не ми се почва .. тряя да си купувам тетрадки,учебници, да ставам рано пък и всичките входни нива и изпитвания
![]()
I da.. i ne ..
Нищо хубаво не е вечно-както тази лятна ваканция,която направо си отмина...Дали ми се ходи...?!?Честно казано съм притеснена,но ми е все тая(ебати комбинацията).Разбрах някои неща за новото даскало и съм малко сплашена,но ще видим след няколко седмици.
![]()
На мен почивката хич не ми стигна. Преживях едно страхотно лято и сега училището ще ми дойде като някакво наказание. Не искам да почвам, дори не ми се мисли за почването. А доколкото съучениците имаме си координатите и ако ми стане мъчно винаги мога да им звънна да пием по кафе.