- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Японска диета (японското чудо)
Първи ден
Закуска – чаша горчиво кафе
Обяд – 2 твърдо сварени яйца
Вечеря – парче месо, салата с лимон
nqma da gladuvam hi4444444![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
На мене ми е интересно дали може да се пие кафе и между храненията... Шото си падам леко наркоман![]()
ПП: А, да не пропусна... ябълков оцет вместо лимонов сок? Не обичам лимони...![]()
da no v kafeto nqma zahari, konservanti i podobni glupostiПървоначално написано от ^AnGeL_KisS^
Да не би да се опитваш да кажеш, че чаят ги има и е по вреден?Първоначално написано от harabelka
![]()
mindscan
Ne za 4aq, za energiinite napitki govoreh![]()
А ти не разбра ли, че тва с Редбула беше лека ироничка вметка?!Първоначално написано от harabelka
Пфууу...
mindscan
Такова беше,но явно някой хора са ме разбрали погрешноПървоначално написано от preichetoy
![]()
А относно диетата днес ми е първия ден.Чуствам се много добре и не усещам глад все още.За вечеря салатката ще ми е от доматиСамо без сол как ще карам
Доста чудно,но днес изобщо не ми се яде сладко при положение че не мога без него..може би е от горещините
![]()
Днес трябваше да отида на фитнес,но си направих само едно бързо ходене - 1 часУтре ще посетя фитнеса.
Вчера четох статия за водата и прочетох че "Ежедневно трябва да пиете не по-малко от 3 литра вода. За тези, които водят по - активен живот, 4 литра на ден." и "Течности на килограм телесна маса:
Новородени 150 мл
Деца 50 - 60 мл
Възрастни 35 мл
Препоръки за възстановяване на течности по време на тежка физическа активност
Преди тренировка- Един час преди тренировка 0,5л
По време на тренировка-150-300 мл на всеки 15-20 минути
След тренировка-1,5 л вода за килограм загубена по време на тренировка маса"
Утре ще пиша пак да ви кажа как върви диетата :P Успех!!
с тази диета могат да се свалят и 5 кг за 7 дена дори и повече, но се губят и мускули не знам до каква степен, ама загубените килограми не са само мазнини
иначе 2рия ден е ужасен и най-труден аз съм я пробвала и не останах очарова, тъй като мн забавя метаболизма![]()
Реших вчера и аз да пробвам диетата и да видя дали ще има резултат.....е днес ми е първия ден и е направо ужасно(попринцеп до сега не съм спазвала диети ,защото не мога) Чувствам се супер гладна въпреки ,че вечерях
....нз как ще я издържа,но наистина трябва да поотслабна преди да се прибера към Бг.....
Утре пак ще пиша как се боря с гладъ
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Реших вчера и аз да пробвам диетата и да видя дали ще има резултат.....е днес ми е първия ден и е направо ужасно(попринцеп до сега не съм спазвала диети ,защото не мога) Чувствам се супер гладна въпреки ,че вечерях
....нз как ще я издържа,но наистина трябва да поотслабна преди да се прибера към Бг.....
Утре пак ще пиша как се боря с гладъ
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
аз я знам по този начин
14 дни лишения, но с 10 кг по-малко
Прочутата японска диета чудос продължителност 14 дни гарантира 3 години запазване на теглото! Никаква СОЛ, ЗАХАР, АЛКОХОЛ! Разрешени са течности до 1 литър на ден!
1 ден:
ЗАКУСКА - 1 ч. ч. горчиво кафе
ОБЯД 2 твърдо сварени яйца
ВЕЧЕРЯ - парче месо, салата с лимон
2 ден:
ЗАКУСКА - ч. ч. горчиво кафе, парче сухар
ОБЯД - 2 твърдо сварени яйца
ВЕЧЕРЯ - парче шунка, салата с лимон, 1 ч. ч. кисело мляко
3 ден:
ОБЯД - зеленчуци и плодове
ВЕЧЕРЯ - 2 твърдо сварени яйца, парче шунка, салата с лимон
4 ден:
ОБЯД - 2 твърдо сварени яйца, 1 ч. ч. сок от моркови
ВЕЧЕРЯ - месо и салата с лимон
5 ден:
ЗАКУСКА - 1 настърган морков с лимон
ОБЯД - печена риба с домат
ВЕЧЕРЯ - нищо
6 ден:
ОБЯД - 2 парчета пилешко месо, салата с лимон
ВЕЧЕРЯ - 2 твърдо сварени яйца, 1 настърган морков
7 ден:
ОБЯД - парче месо и плод
ВЕЧЕРЯ - всичко може да ядете
От 8-я до 14-я ден диетата се повтаря!
ПС: За да успеете трябва да имате достатъчно воля, първо помислете и тогава действайте! Успешно отслабване!
да ви кажа аз я направих така за 14 дни и отслабнах 5 кг не 10 но пак са добре 5 кила и започнойх да се тъпча с ква ли не храна мн ядох и качих само 2 кг а по време на диетата не чувстваш никакъв глад наистина
Аз съм на тази диета от вчера...чувствах се добре до 22:00ч, но след това умрях от глад и имах чувството че ще се изповръщам, но вече от половин година не си позволявам да ям след 19:00ч и така направих и сега...не ядох и заспах (това беше спасението ми...)![]()
Та днес ми е втори ден и вече не съм гладна и като видях каква трябва да бъде вечерята ми умрях от кеф----> няма да гладувам пак (защото вчера забравих да си хапна парче месо и ядох само салатка и затова умирах от глад)
Обаче с тази диета разбирам, че имам някаква воля, защото вкъщи има всякакви вкусотиики, а аз не ги пипвам (тайната е просто да не стоя близо до тях и да не са ми пред очите...така до 15 мин забравям за тях)
Мисля да продължа до неделя да я спазвам, защото -няколко килца няма да ми дойде зле![]()
Лошото е, че като започна училище няма да мога да я спазвам... но ще измисля друг вариант да се боря с килограмите
162 см съм и тежа 59 кг![]()
Абе и аз съм се решил да смъкна килограми и диетата ми се струва ОК, смесена със спорт, ще има ефект, ама едно нещо ме плаши...КАК БЕЗ АЛКОХОЛ БЕ ?!?!![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
nqkoi ot vas bi li se zasitil s PAR4E meso?? + tova kafeto ne e zakuska,zakuskata ne biva da se propuska pri tiinovete,tova ni e starta za denq.tova e dieta za hora nad 20 godini ne za nas!
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
shte q po4na ot utre..stiskaite palci...4e kato se znam..![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Не съм я пробвала,но от понеделник започвам...!Само да попитам може ли без да пия кафе,защото вече мисля да спирам да го пия...
![]()
Пък аз питам дали може да пия повече от 3 чаши на ден, ма няма отговор...Първоначално написано от Summer^KisS
Може, стига да е без захар.Първоначално написано от My`OwN
![]()
mindscan
Ааа,аз днеска я почвам ама няма начин да си пия кафето без шугър,смисъл аз само 3в1 пия другото съкс. Чай не обичам....но все някак ще издържам. Повръща ми се от яйца и съм почти вегетариянка,ъм ок всичко в името на красотата!![]()
Ъм днес ми е 3ти ден .....за сега издържам въпреки ,че вчера си хапнах по едно време малко бисквитки![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
и аз я правя ии днеска стигнах до деня с рибата ама нямаше как да ям риба и за тва шунка ядох според вас проблем ли е ?? и вие кажете като цяло някви впечатления от диетата![]()
мен нещо ме е страх да почнанезнам, но все си мисля, че сега примерно ако сваля 5 кг с тази диета, после ще кача още 10.. и направо не ми е ясно как ще издържа без сладки работи
хмм някой от вас довършил ли е диетата и как му се е отразила?
![]()
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??