.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Отново притиснения...

Здравейте! Пиша отново тук с надеждата някой да ме успокои. Сега ще разкажа за какво става въпрос.

С приятелката ми правихме секс скоро, но го правихме без презерватив. Не го правим за пръв път, така че всичко беше наред. Категорично не съм свършвал в нея! Притеснявам се от тази предеакулационна течност, макар че не съм чувал за забременяване от нея...
    Сега и закъснява с 2-3 дни и се чудим да не се е получил гаф. Попринцип цикъла й е много нередовен, случвало се е да й закъснява с 10 дни, дори когато е била девствена. Освен това че е лято и може да й закъснява от климата, стрес, емоции и всичко подобно, но незнам. Тя има всички признаци че ще й идва (болки с корема, болки в кръста...)

Ще предложите да направим тест за бременност. Да, но все още сме несигурни и двамата сме се панирали много... Какво ще стане ако се окаже положителен? Смятаме ако й закъснее още 1-2 дни да направим, но засега сме така.
    Вчера тя е прочела някаква статия за признаци за бременност и се уплаши супер много, направо...

Моля за вашите мнения...

Супер фен Аватара на miShle
    Щом всичко е било както трябва да бъде, не се шашкайте. Пък и на нея от стреса може допълнително да и закъснява. На една фр не и беше идвало цели два месеца. Споко.. ама ако в близките дни не и дойде да прави тест все пак. Макар,че НЕ мисля че има за какво да се притеснявате.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Paradise
    Абе има си риск щом без презерватив са го правили. Направете теста и тогава ще му мислим... И вече без такива изцепки - правете го ВИНАГИ с презерватив \/ Така само няма да стане гаф...
    А ако се окаже положителен теста, ясно какво ще стане - аборт. Малки сте за деца още.

Град
    София
    Е добре де къф е смисъла да изчаквате още ами не си направи един тест за какво да се притеснявате като може едно тестче и да се успокоите баси аз ако бях веднага тест!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    zarsta trq vreme. dotogava 6te e k1sno za oniq xap4eta i 6e trq abort,nai sigyrno e da si zeme xap4etata prostamol dyo li kvi bqxa zabraex im imeto, ama da gi izpie sega i ve4e s prezervativ . ako gi pie po 4esto e mnogo veroqtno da ply4i v1trwe6en kr1voizliv no ot 1 p1t nq sta6no .samo da ne e ve4e k1sno................
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Нищо ви няма-нито ти нито тя е бременна Леле кви глупости дрънкам-сега сириъз не се забременява лесно от тая течност,или поне аз не съм чула за подобна бременност... Ъм след като не искате да правите тест и след като има всички признаци за цикъл... Къде е смисъла на темата?

Град
    в мечтите ти
    Щом не си чувал за такива случаи-заповядай http://archives.zavinagi.com/archive...348/35348.html
    Защо го правите без презерватив?За да се притеснявате и да пускате теми с цел да ви успокоят?
    направете един тест-страх ви било от резултата-а каква полза имате ако не направите тест, а тя е бременна?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Нали знаеш, един път гърненце, втори път гърненце, на третия път....Може направо да си купиш от ония книги, как да станем добър татко

да направи тест за да премахнете притесненията! и не го правете повече без презерватив.... ако толкова ви пречи нека момичето мине на хапчета...

споко, и аз мисля че няма гаф, освен това коремът 100% не я боли защото е бременна, то това се проява чак 3-4 месец от бременността... не се притеснявайте, изчакайте още няколко дни и така, успех и следващия път с презерватив!

Супер фен
    Ако е била в овулация, има съвсееем малка вероятност да е станал гафа. 2 седмици след акта, направете тест, но щом не си свършвал в нея, не се притеснявайте чак толкова много. Успех и дано всичко е наред!!!!

Благодаря за отговорите. На въпроса защо сме го правили без презерватив - защото явно сме прекалено глупави и искаме усещането да е по-хубаво, но рискуваме супер много...

Та темата беше за мое и за нейно успокоение, ние ще направим тест за всеки случай...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Благодаря за отговорите. На въпроса защо сме го правили без презерватив - защото явно сме прекалено глупави и искаме усещането да е по-хубаво, но рискуваме супер много...

Та темата беше за мое и за нейно успокоение, ние ще направим тест за всеки случай...

Ето, човече! Сам каза, че рискувате! Затова повече не си правете този експеримент! Няма нищо по-хубаво от това да не се притеснява човек! )) Успех!

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Лудаци
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~

Ето, човече! Сам каза, че рискувате! Затова повече не си правете този експеримент! Няма нищо по-хубаво от това да не се притеснява човек! )) Успех!
    Да, отсега нататък никога без презерватив... дори преди малко тя беше в нас и ни се правеше секс. Отидох до аптеката набързо за да купя и всичко беше наред. Сега остава да й дойде и ще съм най-щастливия човек!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~

Да, отсега нататък никога без презерватив... дори преди малко тя беше в нас и ни се правеше секс. Отидох до аптеката набързо за да купя и всичко беше наред. Сега остава да й дойде и ще съм най-щастливия човек!

Много съм мразила моментите, в които съм неразположена, но откакто вече не съм девствена - кефя се до небето, че ми идва. А преди такива нерви бяха.

Град
    с0фия
    добре слушай са :

1. кво се панираш след като САМ каза че цикъла й е наредовен и й закъснавало с по 10 дни къф е проблема и са да й закъснява
    2. щом има признаци значи ще й дойде ама тва е от притесненнието тва че си вкарвате излишни паранои
    3. тест се прави най-малко 7 дни след акта !!!
    4. не винаги тестовете отчитат правилно за тва си вземето неколко ако сте толкова настойчиви че искате да го напраите
    5. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ БЕ МАМКА МУ
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Хора, научете се, че без презерватив, дори и да не свършиш в нея, пак има вероятност от забременяване. По-добре е да го правите с презерватив, отколкото всеки път когато й закъснява да имате тези притиснения, нали ?
    Behemoth \m/

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз с бившия го правих 5 месеца подред всеки път без презерватив и нищо ми нямаше
    А да ти кажа относно закъснението - и на мен така един път, като се бях паникьосала ,а ти притесняваш ли се повече и повече ти закъснява

Използвайте презервтиви. И аз си правех експерименти преди верме, но след едно посещение при гинеколог ми стихна ентусиазма. Слава богу, че не беше станала белята. Тестовете не хапят. Ако е станал гафа и разбереш с два дена по-късно каква утеха ще намериш в това? Вземете си шуърчек, за по-сигурно ако искате го направете два пъти, ако и двата са отрицателни всичко е наред. И пак казвам - използвайте ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Отбелязвам: Хората са провеждали изследвания, вярно, не на голямо количество хора, които са доказали, че в прееякулационната течност сперматозоиди няма. Случаите на бременност при отдръпване са когато правите втори рунд и е останала сперма в канала от предишния, и бива избутана от предеякулационната течност, или когато си мислиш, че еякулацията не е дошла, а всъщност не е така:V.

щом и закъснява редовно - няма проблеми - може да се шашкате чак след 10-тия ден, но ако толкова много се притеснявате можа да си направи 1 тестче....

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Абе има си риск щом без презерватив са го правили. Направете теста и тогава ще му мислим... И вече без такива изцепки - правете го ВИНАГИ с презерватив \/ Така само няма да стане гаф...
    А ако се окаже положителен теста, ясно какво ще стане - аборт. Малки сте за деца още.

Благодаря ви! Попринцип все още не й е дошло, но искренно се надявам да й дойде тези дни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си