- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Hip Hop vs. Плуване
 Отговор в тема
 Отговор в тема

pluvaneto e edin ot nai hubavite sportove daje moje da se kaje 4e e i nai hubaviq a i razviva muskolite na cqloto tqlo a ne samo na ramenata

ми аз преди бях на плуване и танцувах и искам да ти кажа,че много по-уморително е да плуваш.След всяка тренировка бях гладба като вълк и тогава бях супер стегната и беше периода,в който имах най-хубаво тяло.А и плуването разтоварва малко от проблеми ала-бала(поне за мене)А за танците мисля,че ше са интересни,но лично аз предпочитам плуването повечко
Аз съм плувала и сега тренирам хип-хоп танци ии повече ми харесва. Доколкото знам плуването е по-полезноза тялото, ама енергията, с която ме зареждат танците не може да се сравни с него. Много по-приятно е да танцуваш. Не му мисли, а идвай в The Center
www.csdance.net
Кик-бокс или каланетинка ?

And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
+1Първоначално написано от z1n4i7y
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
хип хоп танци .. оффф... там ти заякват мускулите на краката
плуването - всичко!
И двете съм практикувала и дете бих ти предложила,
но все пак танците са ми страст (;
I drug put sum kazvala , 4e treniram pluvane ot 8good i sum dosta naprednala v tozi sport . Pluvam v otbor i imam mn postijeniq ... Smeq da tvurdq 4e imam dosta golqm opitii pluvaneto e sporta , koito 6te ti razvie tqloto perfectno . 6te napravi6 stegnato tqlo , a ne se pritesnqvai za ramente . Te 6te se razviqt , ako pluva6 kato sustezatel .Abe prosot vsestranno razviva tqloto toq sport i e uniklen ( pone za men )

Uspex.
phah

Плуване пич за мен избери да плуваш и като почнеш ште видиш че нема да искаш да плуваш само 1 стил
Is there anyone else, who want to share with us tonight
Първоначално написано от z1n4i7y

Това са пълни глупости. Ти изобщо можеш ли да плуваш, че приказваш такива глупости?
Плуването развива рамене, ръце, крака, корем, гърги, гръб, общо взето всичко.

Намери снимка на Майкъл Фелпс да видиш
Абсолютно си прав. Само че в началото ще има проблем с делфина (бътерфлай), затова в началото да почне само с кроул и след 5-6 ходения да внлючи гръб, после брус. Накрая и делфин, защото това е най-трудиня стил.Първоначално написано от Bang2Dis

За първите 5,6 ходения освен да разбере,че има и по-добър начин за влизане в басейна освен със засилка.....
Потемата-плуване много ясно!Тъпото е,че се чудиш въобще.
(аз плувам,а и мразя хип-хоп музика)
само да те светна-най-много калории се изкарят при академичното гребанеПървоначално написано от DeepWithin
Стига спорихте. Аз съм плувец. Плуването е спорт, който развива всичко. Развива дишането, развива всички мускули. Тук не става въпрос за горене на калории - ако ти трябва да махаш мазнини - направи си липосукция. Но ако искаш спорт, който наистина да ти бъде много полезен и да се развият всичките ти мускули - това е плуването.
аааа все повече се шокирвамПървоначално написано от p1nk_girl4e
Никой не се усети че такова нещо като хип-хоп танци няма... Хип-хоп е култура, също няма и нещо като хип-хопер!!! Това което е танц и е част от тази култура е т.нар. брейк. Другото са просто модерни танци... Поинтересувайте се малко! За плуването незнам, но танцувам от известно време и също доставя удоволствие и оформя тялото
В общи линии където има усилия има и резултати

\\//
PLYVANEEEE!!!!!!!!pri plyvaneto igrae vseki muskul v tqloto ti

Someone,somewhere dreams of your smile

..Az sym tancuvala hip-hop baq vreme...moga da ti garantiram neveroqtno izjivqvane,priqtelstva,qko izkarvane...nooo ne i za cel na izvaivane na figura ;]] Pluvaneto naistina e po-podhodqshto v sluchaq,makar che az ne bih go predpochela ne za drugo-gyrbyt i ramenete se razhirqvat baq...samo leka popravka Hip-Hop ne e sport !Aide mace kysmet s izbora!

според мен плуването,от него се развиват най много ръцете и гърдите.
Първоначално написано от asddsa123
Ти си в някакъв шок вярно е че развива сичко но главно раменете и гърба,не говори като не знаеш
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

аз ходя и на двете но плуването влияе мн по-добре на оргнизма отколкото танците...
ПЛУВАНЕ ПЛУВАНЕ И ПАК ПЛУВАНЕ
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia
Alfa Romeo
Мотори

аз тренирам плуване
мога да ти кажа, че това е един от най-хубавите спортове
развива почти всички части от тялото
P.S. за хип-хопа незнам