- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да докажа безграничната си обич към най-добрите ми фр
Здравейте, има 2 момичета, които може да се каже обожавам безгранично като приятелки.Как да им докажа това....прегръщаме се, целуваме се (по бузките), подаряваме си подаръци ама според мен това не е достатъчно...
oh ami naebete se![]()
егати "смисления" отговор.....Първоначално написано от love_is_in_the_air
ами единственото за което се сещам по това време е да ги поканиш да спят във вас (ако ваще ти дават) да гледате, филм, да ядете пуканки, да си разказвате клюки и изобщо да си лафитемисля че ше помогне доста, успех
![]()
ми ти какво искаш да правите все пак сте приятелки..
ах ами едно че няма място и второ наще не ми дават....какво ще си помислят ако поканя 2 момичета да спят у насПървоначално написано от s3xy...
![]()
![]()
![]()
ur so gay![]()
Oh, beauty is a beguiling call to death and I’m addicted to the sweet pitch of its siren.
мязаш миама добре
Oh, beauty is a beguiling call to death and I’m addicted to the sweet pitch of its siren.
О, не, досега не съм яла пуканки с приятелките си, не съм им доказала обичта си?:Д
Обичай си ги, то си личи! А не да кроиш и мериш действията си.
Всеки е "приятел", когато хората около него се чувстват добре. Малко са хората, които са ПРИЯТЕЛИ, когато другите се чувстват зле и имат нужда от помощ.![]()
Ама веднага след като го прочетах тоооочно това си помислихПървоначално написано от love_is_in_the_air
![]()
![]()
![]()
![]()
Важното е да си до тях когато имат нужда от теб с това наистина ще има покажеш че ги обичаш
![]()
My heart is broke but I have some glue
Те със сигурност осъзнават,че ги обичаш,това което правиш е достатъчно.Но можеш някоя вечер да ги заведеш изненадващо на ресторант и там да им подариш по един букет червени рози.Съща така ги подкрепяй,както и до сега си правил,и бъди до тях в трудни моменти.
ПодкрепямПървоначално написано от be_true
Don't worry, be happy!
Заобичай до още повечеМного е готино да знаеш,че има някои до теб,които те обича...
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Защо въобще трябва да правиш нещо специално? Просто им бъди приятел...
Защо е нужно да им го доказваш, те би трябвало да са усетили обичта ти... Тези неща не се доказват, те само се чувстват.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]