- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бате - Левски 1:1
Срааааааааааааааам
Организирам масово самоубийство![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
да ти еба майката???
ама яко ?![]()
ae pedalite deto ne sa gledali ma4a da mal4at
![]()
ae pedalite deto ne sa gledali ma4a da mal4at
![]()
Оооо БАТЕ Борисов,Оооо БАТЕ Борисов![]()
Оооо БАТЕ Борисов,Оооо БАТЕ Борисов :P
Няма кой да спре малките свине!!!
ОО ОФК СЛИВЕН ООО ОФК СЛИВЕЕН...
тея Беларуси са анти-футболисти ,но и ние не показахме кой знае какво , дано в УЕФА се представим по-добре...![]()
![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Свърши се.
Сега остава само горчилката и разочарованието на феновете,които се залъгваха с напразни обещания за разгромни победи.И накрая какво-нов удар.
Уж БАТЕ бяха трактористи,некадърници,но ваци,а май ние сме такива.
Нека се радват недоброжелателите,прави са.Мястото ни не беше в ШЛ,а дори и да беше,по-добре стана,че отпаднахме навреме вместо тепърва да берем още срам с тая игра.
Няма смисъл да се заблуждаваме.Не сме готови за Европа.Нямаме колектив,всеки играе за себе си,тактически неграмотни сме,липсва синхрон между играчите.Няма как да е и по-различно;огромният стрес,на който бяха подложени момчетата от медиите,бързата смяна на треньора и още куп фактори допринесоха за това.Не ги защитавам,но не ги и съдя.Те не по-малко от нас са искали победата,но понякога не се получава дори да имаш желание и стремеж.Може би толкова си и могат...
Ех,как ми липсва онзи отбор на Мъри,който ден след ден пишеше златна история!Липсват ми онези футболисти,които мачкаха всичко по пътя си.Липсват ми красивите голове и блестящите победи.Липсват ми сълзите от щастие...
И все пак боли!!!Боли,че някакво неизвестно отборче,без никаква история,което струва не повече от 200 000-300 000 евро,сега продължава напред,а ние си тръгваме безславно от ШЛ,наричани от всички ''евроидиоти'';боли,че няма да чуем отново химна на ШЛ на наш стадион и ще гледаме мачове само по ТВ.Наистина адски много боли,но ние трябва да стъпим здраво на краката си,да забравим БАТЕ и да продължим напред.Защото въпреки всичко ние сме ЛЕВСКИ и както се пееше:''И когато падаш,аз пак ще пея за теб...''
Въпреки всичко ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!
![]()
![]()
евроидиоти
путкаПървоначално написано от gsh
![]()
Кой го казва?Първоначално написано от gsh
![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Първоначално написано от Psychopath*
коя от 11те путки на терена, или борат, кокала, вили ?
хеппито, нещо невярно ли казах![]()
Много си права!!Първоначално написано от miss_darkness
![]()
Я на КАФЕВО бе мушмули,какво съм виновен аз,че футболистите в България са путки?
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
miss_darkness като за момиче бая разбираш от футбол.
по темата
Аз съм фен на Левски откакто се помня.виждал съм паденията и успехите на синята лавина.но това падение беше най-болезненото.да паднем от някви педали,дето даже не знаят що е топка.възмутен съм. не искам да коментирам повече
познай койПървоначално написано от gsh
7-2 е резултат,най-велик на този свят ееееееееееееееееееееее
сини боговее![]()
психо, не се пени толкова![]()
споко м8Първоначално написано от gsh
Наистина боли, че паднахме точно от такъв отбор, но какво да се прави... Както един мой много добър приятел обича да казва - "Животът е радост и тъга". Дано направим по-добро представяне в УЕФА.
ПП Тъпите чорбари да си затварят зурлите да не им припомням ОФК Сливен...![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Каквото и да напомняте няма да промените факта,че ЦДНА е комунистически отбор![]()