.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    и аз като пътувам ми става лошо..най-често взимам "Куколин" 24 часа преди пътъването и на следващия ден на един час..чувала съм и,че могат да се вземат 2 топчета черен пипер,но ли1но аз да ти кажа преодолях този проблем психически просто май прекалено много си внушавах че ми е лошо..и накрая спрях и просто по време на пътуването си мислех за хубави неща и не ми стана лошо

не знам пих кокулин и супер

Голям фен
    Знам че е шантаво,ама пробвай да ядеш солети И на мен ми става лошо,дори и ако се возя в градския транспорт.Но когато ям солети(сигурно защото са соленички )и ми понася по-добре пътуването.Иначе разните там ментови бонбони за смучене или хапчета никаква работа не вършат.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ами може да прозвучи странно,но при някой от хората помага алкохолът.няколко глътки уиски оправят всичко,и е хубаво когато пътуваш да се отнасяш с нещо а не постоянно да мислиш как ще напълниш 10литрова туба със закуската си,щото голяма част от проблемите на човека идват от неговата психика.ако си намериш развлечение или забавление сичко минава по вода казвам го от личен опит защото преди и на мене ми ставаше лошо

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дименхидринат бях на екскурзия преди няколко дни и определено помага

Ами то и аз съм така ама като ми стане лошо и взимам едни хапчета- Деган и ми минава.

cherry*kiss

и аз като малка бях така постоянно повръщах беше мн гадно пих какви ли не хапчета и гледах да спинкам по време на пътуването обаче сега нямам никакви проблеми
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    дименхидринат бях на екскурзия преди няколко дни и определено помага
    Наистина МНОГО помага, но е МНОГО вредно и има странични ефекти!
    Така че не ти го препоръчвам.
    П.С. То действа на нервната система

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Дишай дълбоко щом ти стане лошо, ако пък не помогне, знаеш къде са пликчетата.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

и аз имам същия проблем .. като ходя на село на море на планина винаги повращам отиваме един път в чужбина с прители път 10 чааса :О не можете да си представите какъв ужас беше с още 10 тина в автобуса като мене спираме буквално през пет минути.
    а когато ходя на село не че е кой знае колко дълъг пътя обаче много завой и не сме минали и 2 км и спираме трагваме след 4 мин точно пак спиране и ваобще като пътувам така добре ми се пречиства корема
    обаче странното е че като се люлея също ми се драйфа. Когато се возя на някакви екстремни играчки нищо ми няма докато сам на тях обаче слезна ли

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от CherryKisS
    Ами то и аз съм така ама като ми стане лошо и взимам едни хапчета- Деган и ми минава.
    И на мен също ми помагат
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

пробвай с дъвка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си