- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Като пътувам ми става лошо
и аз като пътувам ми става лошо..най-често взимам "Куколин" 24 часа преди пътъването и на следващия ден на един час..чувала съм и,че могат да се вземат 2 топчета черен пипер,но ли1но аз да ти кажа преодолях този проблем психическипросто май прекалено много си внушавах че ми е лошо..и накрая спрях и просто по време на пътуването си мислех за хубави неща и не ми стана лошо
![]()
Знам че е шантаво,ама пробвай да ядеш солетиИ на мен ми става лошо,дори и ако се возя в градския транспорт.Но когато ям солети(сигурно защото са соленички
)и ми понася по-добре пътуването.Иначе разните там ментови бонбони за смучене или хапчета никаква работа не вършат.
ами може да прозвучи странно,но при някой от хората помага алкохолът.няколко глътки уиски оправят всичко,и е хубаво когато пътуваш да се отнасяш с нещо а не постоянно да мислиш как ще напълниш 10литрова туба със закуската си,щото голяма част от проблемите на човека идват от неговата психика.ако си намериш развлечение или забавление сичко минава по вода казвам го от личен опит защото преди и на мене ми ставаше лошо
дименхидринатбях на екскурзия преди няколко дни и определено помага
![]()
Ами то и аз съм така ама като ми стане лошо и взимам едни хапчета- Деган и ми минава.
cherry*kiss
и аз като малка бях така постоянно повръщах беше мн гадно пих какви ли не хапчета и гледах да спинкам по време на пътуването обаче сега нямам никакви проблеми![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Наистина МНОГО помага, но е МНОГО вредно и има странични ефекти!Първоначално написано от bloodyF
Така че не ти го препоръчвам.
П.С. То действа на нервната система
Дишай дълбоко щом ти стане лошо, ако пък не помогне, знаеш къде са пликчетата.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
и аз имам същия проблем .. като ходя на село на море на планина винаги повращамотиваме един път в чужбина с прители път 10 чааса :О не можете да си представите какъв ужас беше с още 10 тина в автобуса като мене спираме буквално през пет минути.
а когато ходя на село не че е кой знае колко дълъг пътя обаче много завой и не сме минали и 2 км и спираме трагваме след 4 мин точно пак спиране и ваобще като пътувам така добре ми се пречиства корема![]()
обаче странното е че като се люлея също ми се драйфа. Когато се возя на някакви екстремни играчки нищо ми няма докато сам на тях обаче слезна ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И на мен също ми помагатПървоначално написано от CherryKisS
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()