- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Готино парти
Аз те копирам, не виждаш ли![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
oooo polaskan sym![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
аз на моя наех 1 поляна с барбекю тука в едно дето го водят екопарксупер яко се наядахме и си избухнахме на макс.. като за тогава
![]()
К'во се ласкаеш, аз съм гадна спамерка, трябва да се ядосаш сега, хахаПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
mi laskae se 4e sym ti role model az ne se draznq kato horata me kopirat radvam se na4i ima za kvo![]()
![]()
![]()
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ласкай се, ласкай се, сега ти е времето![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
alkohol i qka kompaniqveselo izkarvane :P
![]()
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
Виждам ,че темата е от отдавна ,но след седмица и половина ще ставам на 16 и смятам да си празнувам рождения ден вкъщи. Може би ще поканя най-близките си приятели. Някакви идеи как да се забавляваме и т.н.?
Благодаря за мненията предварително)
i az imam sashtiq problem i edinstvenoto koeto izmislih e karaoke.gledane na film i igra na karti.chudq se za piene ama nz???MNENIQ?????
Рожденни дни, именни дни, балове, празненства. . .
Все се чудиш къде да събереш цялата компания, но на място, където всеки ще остане доволен!
Е, вече няма защо да се чудиш! CLUB SEPARE PRIVATE PARTIES е чудесно място за Вашето частно парти!
ЦЕЛИЯТ КЛУБ само за твоята компания - напълно оборудван и обзаведен (стерео уредба и тонколони, диско ефекти, столове, маси, сепарета, студена кухня).
Както се казва - мястото от нас, купона от вас!
Клубът се намира на комуникативно място, в близост до центъра-на 5 минути от мол Сердика Център.
Наемът е 190лв за ден или нощ.
Капацитет 50 - 60 човека. За ненавършили пълнолетие договор се сключва с родител.
Депозит 100лв
Можете да го видите на място.
Намира се на бул. Ботевградско шосе срещу Pro Market
Възможен достъп с автомобили или с градски транспорт.
www.facebook.com/separe
Телефон за контакт 0887394102
Сори ама почти всички сте писали АЛКОХОЛ. На 15 е, родителите ѝ/му може би не позволяват да ходи по такива дискотеки до 2-3 часа.
Ами аз също ще съм на 15. Ама когато съм ходела при 15 годишни. Танци-разговори. Състезание с торти(ядохме без вилици ;д приличахме на свине) бой със сметана-пръскахме се. Бой с балони пълни с вода. Товаа сме си правели :Д дори може бой с възглавници. има мноооооооооооооого идеи.